Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγιασμός

Αρχική » Oneiro » αγιασμός

Ονειροκρίτης αγιασμός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγιασμός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

αγιασμός

Ονειροκρίτης αγιασμός

Αν στο όνειρο γίνεται αγιασμός στο σπίτι σου θα λυθούν προβλήματα που σε απασχολούν.

Αν σε ραίνει αγιασμός θα πάρεις σύντομα μεγάλη χαρά.

Αν πίνεις αγιασμός, προοιωνίζει μεγάλη ευμάρεια και ψυχική γαλήνη.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε πως είστε άνεργος - άνεργη, σημαίνει πως δεν θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες και τα σχέδια σας.

    Προσέξτε στο εργασιακό σας περιβάλλον, υπάρχει κίνδυνος να μείνετε χωρίς δουλειά λόγω της συμπεριφοράς σας.

  • Η κωμωδία και γενικά μία θεατρική παράσταση στο όνειρο συμβολίζει την απάτη.
    Εάν δείτε ότι συμμετέχετε σε μία κωμική παράσταση, πιθανό να αντιμετωπίσετε καταστάσεις στις οποίες να νιώσετε απατημένος/η, να πέσετε δηλαδή σε παγίδες από άτομα που δεν τα υποψιάζεστε για κάτι τέτοιο.

  • Σε αυτό το όνειρο δώστε ιδιαίτερη προσοχή γιατί το να δείτε στον ύπνο σας αγκυλωμένα μέλη του σώματός σας, είναι πολύ εύκολο καθώς υπάρχει περίπτωση,να έχετε ξαπλώσει με γεμάτο στομάχι ή να πλακώνεται κάποιο μέλος του σώματός σας.

  • Τα ξύλα όταν εμφανίζονται στα όνειρά σας μπορεί να έχουν πολλές διαφορετικές ερμηνείες, αναλόγως τον τρόπο με τον οποίο τα βλέπετε.

    Αν δείτε στοίβες από ξύλα πεταμένα το όνειρό δεν είναι καλό καθώς σημαίνει αρρώστιες και βάσανα στον στενό σας κύκλο ή και σε εσάς τους ίδιους.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε καμαριέρα ή καμαριέρης ανάλογα με το φύλλο σας, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι έχετε σεξουαλικά απωθημένα και ανεκπλήρωτες ερωτικές επιθυμίες.
    Επίσης είστε ένα βήμα πριν την απιστία και ψάχνετε νέο σύντροφο.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι βρίσκεστε σε καζίνο σημαίνει ότι έχετε οικονομικά προβλήματα που σας απασχολούν και σκέφτεστε πως θα τα λύσετε.

Εγγραφή στο RSS - αγιασμός