Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ανορεξία

Αρχική » Oneiro » ανορεξία

Ονειροκρίτης ανορεξία - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ανορεξία

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ανορεξία

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε μπροστά σε φαγητά αλλά παρόλο που σας αρέσουν εσείς δεν έχετε καθόλου όρεξη να τα φάτε ή ακόμα σας προκαλούν
δυσφορία μόνο και μόνο στην όψη τους, αυτό σημαίνει ότι η ερωτική σας ζωή δεν είναι και στα καλύτερά της και χρίζει επειγόντως ανανέωσης.

Σχετικά όνειρα

  • Τα κούτσουρα συμβολίζουν «βάρος» είτε ψυχολογικό είτε οικονομικό.

    Εάν δείτε λοιπόν κούτσουρα στοιβαγμένα τότε να είστε προετοιμασμένοι για ενδεχόμενα οικονομικά βάρη, άγχη και στενοχώριες.

  • Το σέλινο, στα όνειρα, θεωρείται το κλασσικότερο σύμβολο της απιστίας.
    Αν δείτε στον ύπνο σας κάποιο γνωστό σας να κρατάει σέλινο στα χέρια του, σημαίνει πως είναι άτομο αξιόπιστο και σωστά τον εκτιμάτε.

  • Ο σουγιάς μπορεί στην πραγματική μας ζωή να αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο που μας λύνει τα χέρια, στα όνειρά μας όμως δεν έχει καθόλου αυτήν την ερμηνεία.
    Αν δούμε στο όνειρό μας σουγιά θα πρέπει να περιμένουμε σύντομα εντάσεις, τσακωμούς και ερωτικές απιστίες.

  • Το μεσημέρι στο όνειρο συμβολίζει καθαρή συνείδηση.
    Εάν δείτε στο όνειρο ότι είναι μεσημέρι κι εσείς νιώθετε τη ζεστασιά του μεσημεριού, σημαίνει ότι είστε ένας άνθρωπος με αρχές που αποφεύγει την αδικία.

  • Από αρχαιοτάτων χρόνων το αμπέλι είναι αυτό που συμβολίζει την ευημερία και την ευφροσύνη, την απαλλαγή από τα άγχη και τα περιττά.

  • Αν στο όνειρό σας επικρατεί το κίτρινο χρώμα ή απλώς εστιάζετε σε αυτό, το όνειρό σας είναι ένα σημάδι για την ζήλια που κάποιοι νιώθουν για εσάς.

Εγγραφή στο RSS - ανορεξία