Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ξεκάθαρος

Αρχική » Oneiro » ξεκάθαρος

Ονειροκρίτης ξεκάθαρος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ξεκάθαρος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

αντίδωρο

Ονειροκρίτης αντίδωρο

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε σε εκκλησία για να μεταλάβετε, τότε τα νέα για σας είναι ευχάριστα.

Πρόκειται να έρθετε αντιμέτωποι με παλιές κακές φήμες που σας είχαν αποδώσει άδικα ή παλιές πλεκτάνες που είχαν στήσει εις βάρος σας.

Σχετικά όνειρα

  • Η παρουσία του θειαφιού στα όνειρα αποτελεί κακό σημάδι καθώς είναι άρηκτα συνδεδεμένο με εκρήξεις και ηφαίστεια.
    Αν δείτε στο όνειρο σας θειάφι, σημαίνει ότι θα χάσετε πολλούς φίλους, αν δεν επανορθώσετε τα λάθη που κάνατε σε κακόπιστες δοσοληψίες.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι στα έχουν εξορίσει τότε να περιμένετε ότι θα πέσετε θύμα αδικίας σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα ή σε κάτι που θα προσπαθήσετε να επιτύχετε.
    Όσον αφορά την υγεία σας, το να δείτε ότι είστε σε εξορία σημαίνει αρρώστια.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας τελετή παρασημοφορίας, ανεξάρτητα από το αν το τιμώμενο πρόσωπο είστε εσείς ή κάποιος άλλος, σύντομα θα διατρέξετε τον κίνδυνο να γελοιοποιηθείτε μπροστά στα μάτια ανθρώπων που αγαπάτε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάποιος άλλος εκτός από σας έχει αμαρτήσει, μην ανησυχείτε καθώς το όνειρο είναι άνευ σημασίας.

    Αν δείτε πως πηγαίνετε ή εξομολογείστε σε παπά για τις αμαρτίες σας, αυτό θα πει πως έχετε κάνει αμαρτίες και θα ξαλαφρώσετε γρήγορα.

  • Η ξυριστική λεπίδα στα όνειρα συμβολίζει οικονομικές ευκαιρίες και υλικές απολαβές.

    Αν κρατάτε λοιπόν στο χέρι σας μια κοφτερή κι αστραφτερή λάμα ξυραφιού, αρπαχτείτε από όλες τις ευκαιρίες, και δεν είναι λίγες, που θα σας τύχουν στη δουλειά σας, για ένα διάστημα.

  • Όποια και να είναι η μορφή της απομόνωσης στο όνειρο, είναι σίγουρο ότι διανύετε μία περίοδο που αυτό που σας χαρακτηρίζει είναι η υποτέλεια, ο φόβος και η έντονη ανάγκη των κοντινών σας ανθρώπων.

Εγγραφή στο RSS - ξεκάθαρος