Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κακοτοπιά

Αρχική » Oneiro » κακοτοπιά

Ονειροκρίτης κακοτοπιά - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κακοτοπιά

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

αρρώστια - άρρωστος

Ονειροκρίτης αρρώστια - άρρωστος

Η αρρώστια στο όνειρο ανάλογα με το πώς εμφανίζεται, έχει και διαφορετική ερμηνεία.

Στην περίπτωση που η αρρώστια έχει βαριά μορφή θα πρέπει να περιμένετε κακοτοπιές και προσωπικές επιθέσεις από τον στενό φιλικό σας κύκλο.

ευθυμία - χαρά

Είναι όπως και πολλά άλλα λήμματα στον ονειροκρίτη το αντίθετο.
Εάν δείτε ότι είστε σε απόλυτη ευθυμία και περνάτε τέλεια τότε να περιμένετε αναταραχές και πιθανές καταστάσεις που θα σας προβληματίσουν μακροπρόθεσμα.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αρτοποιείο, απαιτείται προσοχή σ' ό,τι αφορά τις αλλαγές στην καριέρα σας. Παγίδες μπορεί να αποκαλυφθούν σε κάθε κατεύθυνση.

  • Το κλάμα και τα δάκρυα στα όνειρα συνήθως έχει αντίθετη έννοια και θεωρείτε παραδοσιακά ως προάγγελος χαράς και ευημερίας.

    Όσο περισσότερο το κλάμα και τα δάκρυα που χύνετε και όσο πιο ακράτητα κλαίτε τόσο μεγαλύτερη η χαρά, οι επιτυχίες και οι απολαβές που θα πάρετε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε χαθεί σε κάποιο δάσος ή άλσος και περιπλανιέστε στο σκοτάδι προσπαθώντας να βρείτε μια έξοδο, ίσως να σημαίνει ότι θα συναντήσετε προβλήματα τα οποία στο παρελθόν προσπεράσατε αδιάφορα και έχουν αυξηθεί με τον καιρό.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε μέσα σε ένα ζαχαροπλαστείο,τα νέα είναι πολύ ευχάριστα.

    Το ζαχαροπλαστείο και τα είδη ζαχαροπλαστικής στο όνειρο σηματοδοτούν την προσεχή ευημερία σε όλους τους τομείς που σας απασχολούν αυτή την εποχή.

  • Η μπλούζα στο όνειρο συμβολίζει γνωριμία.

    Εάν δείτε ότι φοράτε μία καθαρή μπλούζα τότε να περιμένετε μία ευχάριστη γνωριμία.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ιδιοκτήτης κάποιου πράγματος π.χ. αυτοκινήτου ή μαγαζιού, ενώ στην πραγματικότητα δεν είστε, τότε απλά ονειρεύεστε να αποκτήσετε κάτι τέτοιο, που δύσκολα όμως θα το καταφέρετε.

Εγγραφή στο RSS - κακοτοπιά