Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

περίοδος

Αρχική » Oneiro » περίοδος

Ονειροκρίτης περίοδος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : περίοδος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

άπλωμα ρούχων

Ονειροκρίτης άπλωμα ρούχων

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι απλώνετε ρούχα, η ερμηνεία του ονείρου αλλάζει ανάλογα με το φύλλο σας.

Αν είστε άντρας και δείτε στον ύπνο σας ότι απλώνετε ρούχα, αυτό σημαίνει ότι διανύετε μία περίοδο που παίρνετε αποφάσεις ζωής και για αυτό θα πρέπει να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

κλινική

Η κλινική όπως και στην πραγματικότητα, έτσι και στο όνειρο δεν θα μπορούσε να είναι ένα μέρος αναψυχής.
Εμφανίζετε στο όνειρό μας για να μας πει ότι ξεκινάει για εμάς μια πολύ δύσκολή περίοδος, πού θα πρέπει να παλέψουμε πολύ σκληρά για να βγούμε αλώβητοι από αυτήν.

απομόνωση

Όποια και να είναι η μορφή της απομόνωσης στο όνειρο, είναι σίγουρο ότι διανύετε μία περίοδο που αυτό που σας χαρακτηρίζει είναι η υποτέλεια, ο φόβος και η έντονη ανάγκη των κοντινών σας ανθρώπων.

δειλινό

Είτε γλυκό και ανοιξιάτικο, είτε κρύο και χειμερινό αφήνει μία ελαφριά μελαγχολία.
Έτσι λοιπόν και στο όνειρό μας το δειλινό σημαίνει ότι θα περάσουμε μία περίοδο μελαγχολίας και κατάθλιψης και η όρεξή μας θα είναι περιορισμένη.

Σχετικά όνειρα

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι σας στήνουν ενέδρα τότε αυτό συμβολίζει ότι η επιτυχία σας ενοχλεί κάποιους και θα ήθελαν το κακό σας γιαυτό να προσέχετε.
    Αν στήνετε εσείς ενέδρα σε άλλους, θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε τα κίνητρα σας σε επικείμενη επαγγελματική συναλλαγή.

  • Τα όνειρα με παρουσία αστυνομίας, ποικίλλουν σε μία και εξαρτώνται από την αίσθηση που μας αφήνουν όπως και το τι συνέβη μέσα στο όνειρο.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι χρησιμοποιείτε δαχτυλήθρα, θα πρέπει να ετοιμαστείτε να ευχαριστήσετε εκτός από τον εαυτό σας και πολλούς άλλους. Θα πιεστείτε και θα αγχωθείτε γιατί θα κινείστε σε γρήγορους ρυθμούς, οι υποχρεώσεις θα αυξηθούν και θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για νέες συνεργασίες.

  • Αν ονειρευτείτε πως έχετε μεγάλη ανεξαρτησία, σημαίνει πως έχετε κάποιον εχθρό που θα σας αδικήσει.

    Αν πάλι ονειρευτείτε πως κερδίζετε χρηματική ανεξαρτησία, ίσως δεν έχετε την τύχη με το μέρος σας προς το παρόν, αλλά τα καλά αποτελέσματα δεν αργήσουν να έρθουν.

  • Ή Όαση που βλέπουμε στο όνειρό μας δεν απέχει καθόλου από την όαση που θα μπορούσαμε στην πραγματικότητα .

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι σας έτυχαν αναποδιές, σημαίνει ότι θα έχετε αποτυχίες και συνεχείς άσχημες προοπτικές.

    Αν δείτε άλλους σε αναποδιές, σημαίνει σκυθρωπά περιβάλλοντα και η αρρώστια κάποιου προσώπου θα προκαλέσει σοβαρούς φόβους για την επιτυχή λειτουργία σχεδίων.

Εγγραφή στο RSS - περίοδος