Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

απόφαση

Αρχική » Oneiro » απόφαση

Ονειροκρίτης απόφαση - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : απόφαση

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

αποθήκη - αποθηκάριος

Ονειροκρίτης αποθήκη - αποθηκάριος

Η αποθήκη στο όνειρο όταν είναι άδεια σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στον επαγγελματικό τομέα και έρχεται για να σας βάλει να ξανασκεφτείτε τις τελευταίες σας αποφάσεις, μπορεί να μην έχετε υπολογίσει κάτι σωστά και να το πληρώσετε ακριβά.

Άδης

Το πιθανότερο είναι αν δείτε στο όνειρό σας πως βρίσκεστε στον Άδη, το όνειρο αυτό να μην είναι και πολύ ευχάριστο.
Το όνειρο αυτό προμηνύει πως για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, θα βιώνετε ψυχοφθόρες καταστάσεις.

αδιαθεσία - αδιάθετη

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι είστε αδιάθετη ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι πως η ζωή σας είναι ακατάστατη και πως παίρνετε δύσκολα αποφάσεις.

βρίσιμο - αισχρολογίες

Το να ακούσετε ή να εξαπολύσετε βωμολοχίες, κατηγορίες και προσβλητικά λόγια στον ονειρικό σας κόσμο, αποτελεί ένα προειδοποιητικό σημάδι που κάλλιστα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε υπέρ σας.

Σχετικά όνειρα

  • Ο ήλιος είναι ζωοδότης και η πηγή του φωτός. Ένα από τα πιο δυνατά ονειρικά σύμβολα, εφόσον έχει πρωταρχικό ρόλο στο όνειρο σας, ο ήλιος και η παρουσία του στα όνειρα έχει ποικίλες ερμηνείες.

  • Το κόχλασμα συμβολίζει σωστή και θετική ροή γεγονότων και καταστάσεων.
    Εάν δείτε ότι κάποιο φαγητό ή υγρό κοχλάζει τότε σε διάφορες υποθέσεις που εκκρεμούν και σας αγχώνουν θα έχετε θετικές εξελίξεις.

  • Οι οβίδες δεν είναι σε καμία περίπτωση κάτι ευχάριστο όταν εμφανίζονται στη ζωή μας, στον ονειρικό μας κόσμο όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.

  • Η μεγάλη και έντονη λάμψη στα όνειρά μας η οποία δε μας καίει και δε μας απειλεί συμβολίζει μία περίοδο δημιουργίας και δυναμισμού στην οποία θα βρεθείτε και θα σας οδηγήσει σε επιτυχία και αναγνώριση.

  • Αν στο όνειρό σας ξαφνικά ακούσετε ένα βογκητό, σημαίνει πως πρέπει γρήγορα να πάρετε αποφάσεις, γιατί άτομα υπεράνω υποψίας σκοπεύουν να σας υπονομεύσουν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι μαζεύετε ή τρώτε όστρακα μεγάλα και φρέσκα, να περιμένετε επιτυχίες σε όλους τους τομείς.
    Αν τα όστρακα είναι κούφια, χωρίς φαΐ και νεκρά, θα γευθείτε πίκρες και απογοητεύσεις.

Εγγραφή στο RSS - απόφαση