Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

χρησιμοποιώ

Αρχική » Oneiro » χρησιμοποιώ

Ονειροκρίτης χρησιμοποιώ - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : χρησιμοποιώ

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

αποχωρητήριο

Ονειροκρίτης αποχωρητήριο

Αν στο όνειρό σας δείτε ότι βρίσκεστε σε μία τουαλέτα και την χρησιμοποιείτε (για έναν από τους λόγους που είναι φτιαγμένη) τότε να περιμένετε καλά νέα για μια υπόθεση που σας απασχολεί.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στο όνειρο σας βρεθείτε σε παζάρι όπου χαζεύετε τα εμπορεύματα και χάνεστε μέσα σε αυτά, θα μπείτε στο στόχαστρο κακών στρωμάτων, που δεν θα κατορθώσουν όμως να σας κάνουν κάποια ζημιά και να χαλάσουν την φήμη που με κόπο έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα να φτιάξετε.

  • Υπάρχουν πολλές διαφορετικές ερμηνείες, για την παρουσία της ζάχαρης στα όνειρα :

    Αν δούμε στον ύπνο μας ότι τρώμε ζάχαρη, ετοιμαστείτε να βγάλετε μεγάλα βάρη από πάνω σας.

    Αν κάποιος σας δίνει ζάχαρη, τότε ακριβώς το αντίθετο, βάρη θα σας προστεθούν μεγάλα.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας να βιδώνετε βίδα, τότε θα σας διακατέχει σταθερότητα και επιτυχία στον επαγγελματικό σας τομέα, σε περίπτωση που δεν έχετε εργασία
    θα είναι μία καλή προειδοποίηση να αρχίσετε να ασχολείσθε ποιο εντατικά με αυτόν τον τομέα που σας απασχολεί.

  • Η κρέμα - γλυκό συμβολίζει στενοχώρια όπως και όλα τα γλυκά.

    Εάν δείτε ότι τρώτε την κρέμα, να περιμένετε πιθανή στενοχώρια η οποία όμως θα είναι παροδική με θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα.

  • Καθώς ο τουρισμός είναι πια κομμάτι της ζωής μας, είναι πολύ φυσικό να επηρεάζονται και τα όνειρά μας και να προκύπτουν καινούργια ονειρικά σύμβολα προς ερμηνεία.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι ανακρίνεται ανθρώπους, θεωρείται ότι οι υποψίες που έχετε απέναντι σε ανθρώπους κοντινούς σας είναι παντελώς ανυπόστατες.

Εγγραφή στο RSS - χρησιμοποιώ