Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ιδανικά

Αρχική » Oneiro » ιδανικά

Ονειροκρίτης ιδανικά - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ιδανικά

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

αρπαγή

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι αρπάζετε κάτι που δεν σας ανήκει, κάτι που δεν είναι δικό σας, κάτι ξένο, σημαίνει πως είστε αποφασισμένος να πετύχετε τον στόχο σας χρησιμοποιώντας άνομα και ανήθικα μέσα.

Σχετικά όνειρα

  • Το δισκοπότηρο, παρότι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα της θρησκείας μας, θεωρείται πάρα πολύ κακός οιωνός όταν παρουσιάζεται στα όνειρα.
    Έτσι βάσανα, ταλαιπωρίες, πεσμένο ηθικό, στεναχώριες και πολλά άσχημα σας περιμένουν αν δείτε στον ύπνο σας δισκοπότηρο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι πάτε στην τουαλέτα, αλλά χωρίς να την χρησιμοποιήσετε, αυτό σημαίνει ότι μάλλον θα συμβεί κάτι δυσάρεστο.

    Αν όμως δείτε ότι ουρείτε ή αφοδεύετε, σημαίνει ότι κάτι που σας απασχολεί, θα έχει θετικό αποτέλεσμα για εσάς.

  • Ο κατάλογος όταν εμφανίζεται στο όνειρό σας σημαίνει την ακαταστασία και την έλλειψη οργάνωσης που σας χαρακτηρίζουν.
    Είναι ένα όνειρο που στην ουσία σας λέει ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι και θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσετε να τακτοποιείστε.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ακόνι - ακονόπετρα, θεωρείται προμήνυμα στενοχώριας και χρειάζεται προσοχή στις ενέργειες σας, για να αποφύγετε μπλεξίματα και κακοτοπιές.

    Πιθανον να χρειαστεί να κάνετε ένα ανεπιθύμητο ταξίδι, ύστερα από ένα τέτοιο όνειρο.

  • Αν σε όνειρο δείτε αμπάρι καραβιού γεμάτο με εμπορευματα, θα πάρετε απρόσμενα κέρδη.
    Αν παλι είδατε στο όνειρο ένα άδειο αμπάρι, ο ονειροκρίτης λέει ότι θα έχετε μεγάλη απογοήτευση.

  • Όπως και στον πραγματικό κόσμο ο παλιάτσος διακωμωδεί και γελοιοποιεί, έτσι και όταν κάνει την εμφάνισή του στα όνειρα μας,

    πρέπει σύντομα να περιμένουμε μια πιθανή γελοιοποίηση ή διακωμώδηση σε πράγματα που μας ενδιαφέρουν και μας αφορούν στη ζωή μας.

Εγγραφή στο RSS - ιδανικά