Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αρωματοποιός

Αρχική » Oneiro » αρωματοποιός

Ονειροκρίτης αρωματοποιός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αρωματοποιός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

άρωμα

Ονειροκρίτης άρωμα

Η ερμηνεία του αρώματος στο όνειρο διαφέρει ανάλογα με το φύλλο στο οποίο ανήκετε.

Μια γυναίκα που αρωματίζεται στο όνειρό της, είναι ένα σημάδι ότι έχει πέσει θύμα ερωτικής πλεκτάνης.

Για τον άντρα που αρωματίζεται στο όνειρο του, υπάρχει κίνδυνος δημοσίου εξευτελισμού.

Σχετικά όνειρα

  • Τα κιάλια όταν εμφανίζονται στα όνειρά μας, αποτελούν ένα σημάδι ότι τα πράγματα που περιμένετε δεν θα πάνε όσο καλά νομίζετε.
    Παρόλα αυτά οι αποκλίσεις δεν θα είναι μεγάλες και το κακό θα γίνει ίσια ίσα για να σας παιδέψει, χωρίς όμως να καταστρέψει τελικά κάτι.

  • Αν δείτε στο ύπνο σας ότι αποτελειώσατε ένα έργο ή μέρος έργου, σημαίνει ότι θα αποκτήσετε πρώιμα στη ζωή μια καταλληλότητα, και τι θα μπορέσετε να περάσετε τις μέρες σας όπως και όπου σας αρέσει.

  • Η μοιχεία δεν προμηνύει ευχάριστες καταστάσεις.

    Εάν δείτε ότι εσείς διαπράττεται την μοιχεία, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει, πιθανό να υπάρξουν προστριβές και καταστάσεις άσχημες που αν δεν προσέξετε μπορεί και να οδηγήσουν στο διαζύγιο.

  • Το έμβλημα της ειρήνης και το σύμβολο της αθωότητας...
    Αν δείτε στον ύπνο σας περιστέρια να πετούν στον ουρανό, θα σημειώσετε τεράστιες επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

  • Αν δείτε ότι κρατάτε ημερολόγιο, όπου καταγράφετε τα γεγονότα της κάθε ημέρας, να περιμένετε επιπλοκές που θα σας ταλαιπωρήσουν.
    Αν στο όνειρο, κρεμάτε ή παρατηρείτε κάποιο ημερολόγιο που είναι κρεμασμένο στον τοίχο, η ζωή σας κυλάει ανούσια, αλλά όχι και δυσάρεστα.

  • Πολλές φορές τα όνειρα έχουν αντίθετη ερμηνεία από αυτό που παρουσιάζουν.

    Το φαινόμενο αυτό συμβαίνει και στη λύπη.

    Εάν δείτε ότι είστε λυπημένη/ος ή πιστεύετε ότι στο όνειρο νιώθετε μεγάλη λύπη τότε στην πραγματικότητα προμηνύονται χαρούμενες στιγμές και ειδήσεις.

Εγγραφή στο RSS - αρωματοποιός