Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

καθημερινότητα

Αρχική » Oneiro » καθημερινότητα

Ονειροκρίτης καθημερινότητα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : καθημερινότητα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

δουλειά

Ονειροκρίτης δουλειά

Αν δείτε στον ύπνο σας οτιδήποτε σχετίζεται με την δουλειά σας ή γενικότερα με τη εργασία δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.

Απλώς είστε υπεύθυνος άνθρωπος και αγχώνεστε λίγο παραπάνω.

Αν δείτε ότι σας απολύουν από δουλειά τότε χαρείτε γιατί θα κυλήσουν όλα ευνοϊκά για σας.

δραπέτης - δραπετεύω

Αν ονειρευτείτε ότι είστε κάπου φυλακισμένος και νιώθετε έντονη την καταπίεση και τελικά καταφέρετε να δραπετεύσετε, είναι ο αντικατοπτρισμός της πραγματικότητας και η ανάγκη σας για να ξεφύγετε απ' την καθημερινότητα που έχει γίνει αφόρητη.

ασχολίες

Γενικά οι πολλές ασχολίες στα όνειρα υποδεικνύουν ότι υπάρχουν ψυχολογικές ή και συναισθηματικές ελλείψεις που προέρχονται από το υποσυνείδητο.
Αν δείτε στο όνειρό σας ότι τρέχετε και δε φτάνετε, αυτό είναι απλά μια αντανάκλαση των προβλημάτων της ζωής σας.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δεν είστε παντρεμένος/η και δείτε σε όνειρο τον εραστή σας, είτε πραγματικό είτε ονειρικό, να σας πλησιάζει με χαρά και αγάπη, τότε η ερωτική σας σχέση θα είναι αρμονική και αδιατάρακτη.

    Αν όμως ο εραστής σας είναι στεναχωρημένος η θυμωμένος θα υπάρξουν μικρές δυσκολίες στο μέλλον.

  • Αν δείτε πως έχετε καινούργια γκέμια, σημαίνει πως γρήγορα θα κάνετε ένα ευχάριστο ταξίδι. Οι εξελίξεις σε θέματα καριέρας θα είναι ραγδαίες και θα σας πλησιάσουν άτομα με ισχυρές θέσεις που θα σας προτείνουν αρκετά καλές λύσεις για την καριέρα σας.

  • Οι κουρτίνες στο όνειρο δηλώνουν μυστικοπάθεια. Εάν δείτε κουρτίνες που δε καλύπτουν τα παράθυρα τότε σημαίνει ότι είστε ένας άνθρωπος κλειστός που δύσκολα αναπτύσσει σχέσεις και δένεται με ανθρώπους.

  • Ένα σπάνιο πλέον όνειρο λόγω της απομάκρυνσης των ανθρώπων από την φύση, το στάρι , θεωρείται παραδοσιακά πολύ ισχυρό όνειρο στον ονειροκρίτη.

    Το σιτάρι, στα όνειρα, είναι σύμβολο πλούτου και συναισθηματικής πληρότητας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι σας έχουν αναθέσει φόρτο εργασίας, είτε άλλου είδους καθήκοντα, ακόμα και μέσα στην οικογένειά σας, μην αγχωθείτε.

  • Ο αποκεφαλισμός στα όνειρα, είναι ένα ιδιαίτερης σημειολογίας όνειρο, καθώς αντιπροσωπεύει τα αγχη τα οποία μας διακατέχουν στην παρούσα περίοδο της ζωής μας. θα χρειαστεί να χαλαρώσετε και να επαναπροσδιορίσετε καταστάσεις και ζητήματα με πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Εγγραφή στο RSS - καθημερινότητα