Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

διαβρώσουν

Αρχική » Oneiro » διαβρώσουν

Ονειροκρίτης διαβρώσουν - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : διαβρώσουν

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι παίρνετε εκδίκηση σε διάφορα θέματα από κάποιους αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα αποβάλλεται κάτι που σας βαραίνει.
    Εάν όμως είστε εσείς ο παραλήπτης της εκδίκησης τότε θα σας συμβούν άσχημα πράγματα για λίγο καιρό.

  • Στην όχι και τόσο συχνή περίπτωση που θα δείτε ένα όνειρο μέσα στο όνειρό σας, αυτό αποτελεί ένα σημάδι πως σοβαρά προβλήματα σας βασανίζουν στην πραγματική σας ζωή, τις περισσότερες μάλιστα φορές το όνειρο αυτό σημαίνει απόλυτη ανάγκη για ψυχική ξεκούραση, καθώς φαίνεται ότι ή έντασή σας δεν βρ

  • Σε αντίθεση με την πραγματικότητα, τα κοσμήματα στα όνειρα δεν σημαίνουν κάτι λαμπερό και αισιόδοξο.
    Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας κόσμημα μάλλον σας περιμένουν περιπέτειες.

  • Το ξύδι μπορεί να αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο και νόστιμο συνοδευτικό για το φαγητό μας, όταν όμως εμφανίζεται στο όνειρό μας είναι αρκετά δυσοίωνο, καθώς η οξύτητα του συνδέεται από αρχαιοτάτων χρόνων με αναποδιές.

  • Ο νέος συμβολίζει επιτυχία και αποφασιστικότητα.
    Εάν λοιπόν δείτε ότι συναντάτε νέους και διασκεδάζετε τότε να είστε σίγουροι ότι θα κοπιάσετε αλλά η πίστη στους στόχους σας και ο δυναμισμό σας θα σας ανταμείψουν.

  • Η μοδίστρα συμβολίζει μπλεξίματα.
    Συγκεκριμένα, εάν δείτε στο όνειρό σας μία μοδίστρα, τότε πιθανό να βρεθείτε σε ερωτικές σχέσεις με συχνές σκηνές ζήλιας, πείσματα και γενικά μπλεξίματα που δε σας βγουν σε καλό.

Εγγραφή στο RSS - διαβρώσουν