Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

βέλος

Αρχική » Oneiro » βέλος

Ονειροκρίτης βέλος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : βέλος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Η παγίδα, ένα κατεξοχήν αγχωτικό όνειρο το οποίο συνήθως συγκαταλέγεται στους εφιάλτες, έχει πολλαπλές ερμηνείες αναλόγως των περιστάσεων οι οποίες υπάρχουν στο κάθε όνειρο ξεχωριστά.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε το αμπάρι ενός πλοίου, γεμάτο με θησαυρούς ή εμπορεύματα, σημαίνει ότι θα κερδίσετε από το πουθενά ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, πιθανόν σε κάποιο τυχερό παιχνίδι ή λαχείο.

  • Αν ονειρευτείτε ότι αγωνίζεστε για οτιδήποτε, είναι προμήνυμα δυσκολιών, αλλά αν δείτε πως νικάτε στον αγώνα, σημαίνει ότι θα συναντήσετε πρόσκαιρα εμπόδια.

  • Μερικές φορές στα όνειρα βιώνουμε συναισθήματα τα οποία δεν εξωτερικεύουμε στην πραγματική ζωή.

  • Η λαιμαργία δεν αποτελεί καλό σύμβολο στα όνειρα.
    Εάν δείτε να τρώτε με λαιμαργία τότε πιθανό να προκύψουν καταστάσεις αρκετά αγχωτικές στις οποίες αν δεν προσέξετε και δεν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας να μην σας βγουν σε καλό και να σας στοιχίσουν συναισθηματικά.

  • Το ροδάκινο συμβολικά είναι ένα από τα δέντρα του έρωτα και δεν μπορεί παρά να μεταφράζεται έτσι όταν εμφανίζεται στα όνειρά μας.
    Αν δείτε ροδάκινα λοιπόν στο όνειρό σας θα πρέπει να περιμένετε απόλυτη ευτυχία στην ερωτική σας ζωή.

Εγγραφή στο RSS - βέλος