Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άνετος

Αρχική » Oneiro » άνετος

Ονειροκρίτης άνετος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άνετος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Η παρουσία εφήβων στα όνειρα είναι εξαιρετικά καλός οιωνός καθώς αντιπροσωπεύει την νεότητα και την ζωντάνια της εφηβικής ηλικίας.
    Έτσι αν δείτε στον ύπνο σας κάποιον έφηβο σε οποιαδήποτε κατάσταση οποιουδήποτε φύλου τότε να περιμένετε χαρμόσυνα γεγονότα και καταστάσεις.

  • Το να δείτε στο όνειρό σας ότι είστε ξυπόλητος ή ακόμα ότι συναντάτε άλλους ανθρώπους που είναι ξυπόλητοι, αποτελεί ένα πολύ ελπιδοφόρο μήνυμα για τη ζωή σας, καθώς σημαίνει πως σύντομα θα φτάσουν σε εσάς ευχάριστα νέα για πράγματα σημαντικά στη ζωή σας που θα σας προσφέρουν ανακούφιση και θα σας

  • Στα όνειρα συνήθως το πράσινο προαναγγέλλει τη διάψευση της ελπίδας, παρόλο που θεωρείται χρώμα της.
    Έτσι, αν στο όνειρο σας κυριαρχεί το πράσινο ή εστιάζετε έντονα σε αυτό με οποιονδήποτε τρόπο, να περιμένετε στενοχώριες και κακοτοπιές.

  • Στην περίπτωση που βρεθείτε στον ονειρικό σας κόσμο μπλεγμένος σε πράξεις σαδιστικές, το όνειρό σας προσπαθεί να σας προειδοποιήσει να αλλάξετε τρόπος ζωής, καθώς από ότι φαίνεται είστε σεξουαλικά ανενεργός στερημένος.

  • Αν ονειρευτείτε αράχνη, είναι ένδειξη εργατικότητας και προσοχής που θα έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία περιουσίας.

    Το να δείτε αράχνη να υφαίνει τον ιστό της, είναι προμήνυμα ευτυχίας και ασφάλειας στο σπίτι σας.

  • Όπως και να δείτε ιεραπόστολο στον ύπνο σας, σημαίνει ότι η ζωή που έχετε χτίσει είναι ψεύτικη και ζείτε ακόμη και εις βάρος άλλων ανθρώπων.

Εγγραφή στο RSS - άνετος