Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

δημιουργώ

Αρχική » Oneiro » δημιουργώ

Ονειροκρίτης δημιουργώ - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : δημιουργώ

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

βώλος

Ο βώλος στο όνειρο δείχνει, ότι θα προβείτε σε μερικές λάθος ενέργειες και θα δημιουργήσετε κάποιους λεκέδες στην εικόνα σας.
Το καλό με αυτό το όνειρο είναι ότι αν χειριστείτε σωστά τα πράγματα μπορείτε να προλάβετε το κακό πριν γίνει.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πόδια καλλίγραμμα και μάλιστα αν τα πόδια αυτά ανήκουν σε άτομο του αντίθετου φύλου, είστε άνθρωπος με στέρεες φιλίες και σχέσεις και σας περιβάλλει η αγάπη και η εκτίμηση όλων των γνωστών σας και τίποτε δεν μπορεί να σας απειλήσει.

  • Η αρρώστια στο όνειρο ανάλογα με το πώς εμφανίζεται, έχει και διαφορετική ερμηνεία.

    Στην περίπτωση που η αρρώστια έχει βαριά μορφή θα πρέπει να περιμένετε κακοτοπιές και προσωπικές επιθέσεις από τον στενό φιλικό σας κύκλο.

  • Η εμφάνιση του αγριογούρουνου στα όνειρα έχει πολλαπλές ερμηνείες ανάλογα με την περίσταση :

    Αν το κυνηγάτε, σημαίνει επικράτηση σας.

    Αν δείτε σε όνειρο ότι τρώτε αγριογούρουνο, θα πρέπει να προσέξτε την υγεία σας.

  • Το δίχτυ - δίχτυα θεωρείται καθαρά ερωτικής σημασίας όνειρο.
    Είτε θα βρείτε τον έρωτα αν τα δίχτυα είναι γεμάτα ψάρια, είτε έχετε πολλές πιθανότητες να γυρίσει να σας κοιτάξει, αν τα πλέκετε τα δίχτυα.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ένα εργοστάσιο εγκαταλελειμμένο και άδειο αυτό σημαίνει ότι είναι αργά για να διορθώσετε κάποια λάθη που κάνατε, και δεν χρειάζεται να απασχολείστε - βασανίζεστε για αυτά.

  • Το να δείτε σε όνειρο ότι είστε εγκλωβισμένος - εγκλωβισμένη σε κάποιο στενό χώρο,συνήθως αποτελεί έκφανση οργανικού άγχους και δεν έχει κάποια ιδιαίτερη ερμηνευτική σημασία.

Εγγραφή στο RSS - δημιουργώ