Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

μοιράζω

Αρχική » Oneiro » μοιράζω

Ονειροκρίτης μοιράζω - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : μοιράζω

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι απειλήσει από κάποιον κίνδυνο, όμως καταφέρνετε στο τέλος να γλιτώσετε,πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί το όνειρο σας έχει έρθει για να σας προειδοποιήσει για μεγάλους κινδύνους που πρόκειται να σας απειλήσουν.

  • Ο λογιστής είναι ένα σύμβολο που δηλώνει οργάνωση.
    Εάν λοιπόν δείτε στο όνειρό σας ένα λογιστή εν ώρα εργασίας, σημαίνει πως νιώθετε την ανάγκη να διεκπεραιώσετε κάποιες υποθέσεις που σας αγχώνουν καιρό και δεν έχετε κάνει κάτι για να τις αντιμετωπίσετε.

  • Ο καρπός της καστανιάς στο όνειρο μας προμηνύει μεγάλες συμφορές ειδικά στην περίπτωση που τον τρώμε.
    Στην περίπτωση όμως που τα δούμε στην φωτιά τότε θα καλό θα ήταν να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για ευθύνες που ίσως μας λυγίσουν.

  • Η παρουσία της αρκούδας στα όνειρα συμβολίζει τους φόβους και τις φοβίες που έχουμε στο υποσυνείδητο μας.

    Η αρκούδα είναι προστατευτική και επικίνδυνη ταυτόχρονα στα όνειρα και θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση για να αντεπεξέλθετε στις καταστάσεις.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι φοράτε ένα καινούργιο και ακριβό παλτό τότε να περίμενε απροσδόκητα θετική άνοδο στις δουλειές σας.

    Πανωφόρι καινούργιο και ζεστό που σας προστατεύει από το κρύο και την παγωνιά, προοιωνίζει κέρδη και επιτυχίες στον αισθηματικό τομέα.

  • Η ομολογία στα όνειρα υποδεικνύει συνήθως ενοχές ή και τραύματα που κουβαλάμε και θέλουμε να ξεφορτωθούμε, κατά τον ονειροκρίτη.

Εγγραφή στο RSS - μοιράζω