Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

είδωλο

Αρχική » Oneiro » είδωλο

Ονειροκρίτης είδωλο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : είδωλο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

καθρέφτης

Ονειροκρίτης καθρέφτης

Ο καθρέφτης έχει επικρατήσει να θεωρείται ένα γρουσούζικο αντικείμενο και μάλιστα όχι λανθασμένα.

Αν στο όνειρό σας δείτε καθρέφτη είναι κακός οιωνός.

Μπορεί να σας τύχουν από προδοσία και απάτη μέχρι κακοτυχίες και αρρώστιες.

Σχετικά όνειρα

  • Το να δείτε γύπα στο όνειρο σας σημαίνει ότι κάποιος προσπαθεί με πανουργία να σας καταστρέψει - εκτός αν δείτε ότι ο γύπας πληγώνεται ή είναι σκοτωμένος.

    Όταν μια γυναίκα ονειρευτεί γύπα, σημαίνει ότι θα κατηγορηθεί και θα υποτιμηθεί.

  • Η μεγάλη και έντονη λάμψη στα όνειρά μας η οποία δε μας καίει και δε μας απειλεί συμβολίζει μία περίοδο δημιουργίας και δυναμισμού στην οποία θα βρεθείτε και θα σας οδηγήσει σε επιτυχία και αναγνώριση.

  • Το μπαλόνι στο όνειρο συμβολίζει απογοήτευση ή κάτι το ανέφικτο.

    Εάν δείτε στον ύπνο σας πολλά μπαλόνια φουσκωμένα είτε σε ένα χώρο είτε να πετάνε τότε κάποιος στόχος που έχετε θέσει ή κάποιο όνειρο που έχετε να είναι πολύ δύσκολο έως ανέφικτο να πραγματοποιηθεί.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας μπακάλικο γεμάτο εμπορεύματα, σύντομα θα αποκομίσετε μεγάλα κέρδη από ριψοκίνδυνη επένδυση σας.
    Αν δείτε ότι είστε μπακάλης, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, κάπου θα εξωκείλετε στα οικονομικά σας, εξαιτίας κακιάς διαχείρισης.

  • Ή στεναχώρια στα όνειρά έχει δεχτεί πολλές διαφορετικές ερμηνείες ανά τα χρόνια.

    Ωστόσο ή επικρατέστερη που έδιναν στα παλιά χρόνια, ότι δηλαδή ή στεναχώρια στον ύπνο σημαίνει και στεναχώρια στην πραγματικότητα, φαίνεται ότι έχει μείνει σε πολλούς και τους προκαταβάλει αρνητικά.

  • Τα ξύλα όταν εμφανίζονται στα όνειρά σας μπορεί να έχουν πολλές διαφορετικές ερμηνείες, αναλόγως τον τρόπο με τον οποίο τα βλέπετε.

    Αν δείτε στοίβες από ξύλα πεταμένα το όνειρό δεν είναι καλό καθώς σημαίνει αρρώστιες και βάσανα στον στενό σας κύκλο ή και σε εσάς τους ίδιους.

Εγγραφή στο RSS - είδωλο