Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

δοκιμασία

Αρχική » Oneiro » δοκιμασία

Ονειροκρίτης δοκιμασία - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : δοκιμασία

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

καλλιέργεια

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι καλλιεργείτε ένα χωράφι, χωρίς όμως να είστε αγρότης και στην πραγματικότητα τότε δυστυχώς σας περιμένουν πολλές δοκιμασίες μέχρι να κατορθώσετε να επιτύχετε τους στόχους σας.

Σχετικά όνειρα

  • Όπως και στην πραγματικότητα, έτσι και στον ονειρικό μας κόσμο, το να βλέπουμε πως δανειζόμαστε χρήματα που θα τοκιστούν δεν αποτελεί και το καλύτερο σημάδι, καθώς προμηνύει οικονομικές δυσκολίες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κότσυφα ή κοτσύφια να πετάν ξέγνοιαστα και χαρούμενα, να περιμένετε επιτυχίες στα επαγγελματικά σας.
    Αν δείτε ότι κυνηγάτε κοτσύφια, χωρίς να είστε κυνηγός, θα αποτύχετε σε ό,τι επιχειρήσετε μέσα στις επόμενες μέρες.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι προσφέρετε γλυκά, σημαίνει πως είστε όλο λόγια και ελάχιστες πράξεις σε φιλικό πρόσωπο που βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και χρειάζεται την βοήθεια σας.

    Αν σας προσφέρουν γλυκά, να είστε σε επιφυλακή για κόλακες που σας επιβουλεύονται.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι βρίσκεστε σε δάσος και κλαδιά σας κόβουν τον δρόμο από το να περάσετε, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι σύντομα θα έρθετε αντιμέτωπος με μεγάλα προβλήματα που θα σας κλονίσουν το ηθικό.

  • Το να δείτε αυτοκράτειρα σημαίνει ότι θα σας γίνουν πολλές τιμές, αλλά η δημοτικότητα σας θα υποφέρει, γιατί ο πολύς εγωισμός σας θα σας παρασύρει εκεί που δεν πρέπει.

    Αν δείτε αυτοκράτορα και αυτοκράτειρα μαζί, το όνειρο θεωρείται άνευ σημασίας από τον παραδοσιακό ονειροκρίτη.

  • Ο μαϊντανός είναι αρνητικό σύμβολο στα όνειρα.

    Εάν δείτε ότι κρατάτε μαϊντανό ή τρώτε τότε πιθανό να βιώσετε καταστάσεις αρνητικές.

    Επίσης, στην ίδια περίπτωση μπορεί να επηρεάσει αρνητικά και τον αισθηματικό τομέα και να συμβούν γεγονότα που θα σας πικράνουν.

Εγγραφή στο RSS - δοκιμασία