Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

καμακώνω

Αρχική » Oneiro » καμακώνω

Ονειροκρίτης καμακώνω - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : καμακώνω

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

καμάκι

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κρατάτε καμάκι και ετοιμάζεστε για κάποιου είδους επίθεση, το ίδιο περίπου σημαίνει και στην πραγματικότητα.
Ότι είστε δυνατός, αποφασισμένος και μάχιμος, έτοιμος να τα βάλετε με οτιδήποτε σταθεί εμπόδιο στην ζωή σας.

Σχετικά όνειρα

  • Η ερμηνεία της σοκολάτας στα όνειρα είναι περίπλοκη και συνδυάζεται με την γενική αίσθηση του ονείρου.

    Έτσι, αν δείτε ότι τρώτε σοκολάτα ή πίνετε ρόφημα σοκολάτας και ευχαριστιέστε, θα έχετε νέα ξεκινήματα στα αισθηματικά σας ή θα ακούσετε ευχάριστα νέα για κοντινά σας πρόσωπα.

  • Μερικές φορές το βράδυ εάν έχουμε φάει πολύ ή φάμε κάτι που μας πειράξει, μπορεί να δούμε ότι ανακατευόμαστε στο όνειρο ή να νιώθουμε το αίσθημα της ναυτίας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε μπροστά σε φαγητά αλλά παρόλο που σας αρέσουν εσείς δεν έχετε καθόλου όρεξη να τα φάτε ή ακόμα σας προκαλούν
    δυσφορία μόνο και μόνο στην όψη τους, αυτό σημαίνει ότι η ερωτική σας ζωή δεν είναι και στα καλύτερά της και χρίζει επειγόντως ανανέωσης.

  • Αν δείτε άδειες γυάλες, σημαίνει φτώχεια και απόγνωση. Προσέξτε γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σχόλια γύρω από εσάς, τόσο για ένα επαγγελματικό θέμα όσο και για την κοινωνική σας ζωή.

  • Οι παλιοί ερμηνευτές ονείρων πίστευαν πως όταν εμφανίζεται ο υάκινθος στον ονειρικό μας κόσμο, το όνειρο προμηνύει καινούργιους έρωτες και ερωτική πίστη άνευ όρων.

  • Το μύδι συμβολίζει έντονες και ανεπανάληπτες ερωτικές συγκινήσεις.

    Εάν λοιπόν δείτε μύδια ανοιχτά ή ζωντανά ή εσείς μαζεύετε μύδια τότε να περιμένετε έντονες ερωτικές εμπειρίες εκείνη την περίοδο.

Εγγραφή στο RSS - καμακώνω