Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

στριφτά

Αρχική » Oneiro » στριφτά

Ονειροκρίτης στριφτά - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : στριφτά

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κάπνισμα - καπνός

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι καπνίζετε πολύ, μάλλον είστε νευρικό άτομο και διανύετε μία περίοδο με εντάσεις και εκνευρισμό.
Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας γιατί η περίοδος αυτή θα κρατήσει.

Σχετικά όνειρα

  • Η παρουσία του ιερού ευαγγελίου στα όνειρα μας θεωρείται παραδοσιακά θεόσταλτη βοήθεια, όπως θα διαβάσετε στην αναλυτική ερμηνεία για την Βίβλο η οποία ισχύει και στην περίπτωση του ευαγγελίου.

  • Αν ονειρευτείτε ότι είστε καπετάνιος σε μεγάλο καράβι, τότε σας περιμένει μία καινούργια ιστορία που δεν περιμένατε και δεν σας αφορά άμεσα, αλλά η έκβαση αυτής της ιστορίας θα σας φανεί γοητευτική.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρώτε ζαχαρωτά ή άλλα καραμελωτά γλυκίσματα, είναι ένα σημάδι ότι ένας ερωτικός άνεμος έρχεται να τα σαρώσει όλα στο πέρασμά του.

    Ο θεός του έρωτα ξαναχτυπά και φέρνει μαζί του καινούργιους συντρόφους και πολλές υποσχέσεις για ανανέωση παλιών σχέσεων.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι σφυρίζετε κάποιο τραγούδι, σας περιμένουν ευχάριστες μέρες με αγαπημένη συντροφιά.
    Αν δείτε ότι σφυρίζετε αφηρημένα, θα χάσετε λεφτά από λανθασμένους χειρισμούς σας.

  • Αν ονειρευτείτε ότι σας έχει πιάσει ζαλάδα και δυσφορείτε από αυτή τότε σημαίνει πως προσπαθείτε αλλά μάταια να δείξετε αδιαφορία για κάποια κατάσταση που σας είναι στενάχωρη και σας προβληματίζει έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

  • Το τυρί όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο, δεν αποτελεί έναν καλό οιωνό.

    Θα πρέπει επίσης να δοθεί ιδιαίτερη βάση στο πόσο αλμυρό είναι το τυρί, γιατί αυτό παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο.

Εγγραφή στο RSS - στριφτά