Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αρτηρία

Αρχική » Oneiro » αρτηρία

Ονειροκρίτης αρτηρία - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αρτηρία

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

καρδιά

Ονειροκρίτης καρδιά

Αν στον ύπνο σας πονάτε και οι πόνοι προέρχονται από την καρδιά ή ονειρευτείτε ότι είστε καρδιοπαθής, τότε θα περάσετε περίοδο αναστάτωσης και προβλημάτων. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι γιατί θα ταλαιπωρηθείτε αρκετά.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε άδειες γυάλες, σημαίνει φτώχεια και απόγνωση. Προσέξτε γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σχόλια γύρω από εσάς, τόσο για ένα επαγγελματικό θέμα όσο και για την κοινωνική σας ζωή.

  • Το ηδύποτο είναι γλυκό ποτό, συνήθως με γεύση φρούτων .
    Αν στον ύπνο σας δείτε να σας προσφέρουν και πίνετε κάποιο λικέρ , θα έχετε πίκρες και στεναχώριες.
    Αν πάλι εσείς προσφέρετε κάποιο ηδύποτο σε κάποιον σημαίνει ότι θα του δημιουργήσετε προβλήματα.

  • Το λοφίο στα όνειρα αποτελεί σύμβολο αμήχανων καταστάσεων και αιδούς.

  • Το ξίφος είναι από τα πολύ παλιά χρόνια ένα σύμβολο αγώνα, μόχθου και τιμών.
    Αν βρεθείτε στον ονειρικό σας κόσμο σε χώρους κοσμημένους με ξίφη και σπαθιά, να περιμένετε στη ζωή σας αναγνώριση και ευημερία.

  • Αν δείτε ότι βρίσκεστε σε κάποιο μέρος όπου γίνεται παιχνίδι ζαριών στο οποίο επιλέξατε να μην συμμετέχετε,σημαίνει πως επιτυχίες και δόξα θα σας ακολουθήσουν στην πορεία σας.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι γράφετε ένα γράμμα σε κάποιον, τότε τα πράγματα που έχετε βάλει σκοπό να πετύχετε, θα επιτευχθούν και μάλιστα πολύ σύντομα.

    Αν δείτε στον ύπνο σας συστημένο γράμμα, είναι σημάδι ότι χρηματικά ζητήματα θα γίνουν αφορμή για να χαλάσουν σχέσεις πολλών χρόνων.

Εγγραφή στο RSS - αρτηρία