Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ξαφνικό

Αρχική » Oneiro » ξαφνικό

Ονειροκρίτης ξαφνικό - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ξαφνικό

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι συναντάτε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο απ΄ τα παλιά, είναι ο προάγγελος καλών ειδήσεων και μόνο ευχάριστα θα πρέπει να περιμένετε.

  • Φυσικά δεν θα μπορούσατε να περιμένετε μία καλή ερμηνεία για ένα τέτοιο όνειρο.
    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε στην κόλαση και είτε βράζετε στα καζάνια της, είτε απλά περπατάτε εκεί, τότε σας περιμένουν μέρες παθών, βασανιστηρίων και κακοπέρασης.

  • Γενικά η παγοδρομίες και το πατινάζ, κατά τον ονειροκρίτη, εμπίπτουν στην κατηγορία των ονείρων που μας δείχνουν ότι πλανάται μια υπέρμετρη ελαφρότητα όσον άφορα τις σκέψεις και τις ενέργειες μας.

  • Το πορτοκάλι είναι πολύ καλό ονειρικό σύμβολο.
    Όπως και τα περισσότερα καρποφόρα δέντρα, έτσι και η πορτοκαλιά σημαίνει επιτυχίες και χαρές εάν είναι ανθισμένη,υγιής ή γεμάτη καρπούς και αποτυχίες και στεναχώριες εάν είναι σε κακή κατάσταση ,χωρίς καρπούς ή άρρωστη.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι είστε βοσκός και έχετε ένα κοπάδι από πρόβατα, είναι πιθανόν να συμβούν δυσάρεστα για εσάς γεγονότα.

    Αν δείτε όμως ότι συναντάτε ένα βοσκό, σημαίνει ότι έχετε αληθινούς φίλους που ενδιαφέρονται πραγματικά για εσάς.

  • Αν δείτε σε όνειρο τον Σουλεϊμάν τον γνωστό, καλό θα ήταν να ελαττώσετε την τηλεόραση για το δικό σας καλό και να αρχίσετε το διάβασμα.

Εγγραφή στο RSS - ξαφνικό