Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ουσία

Αρχική » Oneiro » ουσία

Ονειροκρίτης ουσία - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ουσία

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κατάλογος

Ο κατάλογος όταν εμφανίζεται στο όνειρό σας σημαίνει την ακαταστασία και την έλλειψη οργάνωσης που σας χαρακτηρίζουν.
Είναι ένα όνειρο που στην ουσία σας λέει ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι και θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσετε να τακτοποιείστε.

Σχετικά όνειρα

  • Η παρουσία της γάτας στα όνειρα είναι ευοίωνη, εκτός από τη μαύρη γάτα, που θεωρείται συμβολικά το άκρον άωτον της γρουσουζιάς.

    Αν δείτε γάτα ήρεμη και τρυφερή να περιφέρεται στο σπίτι σας, να προσδοκάτε ανέφελη οικογενειακή ζωή.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κλειδώνεται μια κλειδαριά, τότε το όνειρό σας προαναγγέλλει ότι σύντομα θα μπλέξετε σε άσχημες καταστάσεις.

    Αν την διαρρηγνύετε, τότε σύντομα θα έχετε μια ερωτική απογοήτευση.

  • Αν δείτε σε όνειρο, ότι είστε αδύναμος χαρακτήρας, προσέχετε μην αποτύχετε σε καταστάσεις λόγω έλλειψης θάρρους.
    Αν η αίσθηση της αδυναμίας συνοδεύεται στο όνειρο και από δυσφορία, τότε οι αποτυχίες που προαναφέραμε θα είναι έντονες, αλλά προσωρινές.

  • Το να ονειρευτείτε ατμόλουτρο σημαίνει δύστροπους συντρόφους, εκτός αν δείτε ότι βγήκατε μέσα από τους ατμούς, οπότε σημαίνει ότι οι δυσφορίες και τα προβλήματα θα είναι παροδικά.

  • Το να σκοτώσετε στο όνειρό σας ένα άλλο έμβιο ον, σημαίνει ότι είστε έτοιμος και θα βγείτε σύντομα από αδιέξοδα που είχατε βρεθεί τελευταία.

    Αν κάποιος άλλος σας σκοτώνει στον ύπνο σας, αυτό προμηνύει πως σύντομα θα απαλλαγείτε από οικονομικά προβλήματα που είχατε.

  • Η μουσική στα όνειρα ερμηνεύεται συνήθως απο το αίσθημα που μας αφήνει το τραγούδι που ακούμε.

    Έτσι αν ακούσετε μουσικό όργανο και ευχαριστηθείτε θα μάθετε σύντομα νέα που θα σας χαροποιήσουν και το αντίστροφο αν το τραγούδι η ο σκοπός σας δημιούργησε μελαγχολία.

Εγγραφή στο RSS - ουσία