Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

καταρράκτης

Αρχική » Oneiro » καταρράκτης

Ονειροκρίτης καταρράκτης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : καταρράκτης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

νερό

Ονειροκρίτης νερό

Αν δείτε στον ύπνο σας γάργαρο και καθαρό νερό και μάλιστα πίνετε απ' αυτό, σύντομα θα απολαύσετε αγαθά και πλούτη.

Αν το νερό που βλέπετε είναι βρώμικο και θολό, να προσέχετε στα επαγγελματικά σας.

καταρράκτης

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι βρίσκεστε κοντά ή μέσα σε καταρράκτη τότε το όνειρό σας είναι προειδοποιητικό.
Συγκεκριμένα προσπαθεί να σας πει ότι ο τρόπος που έχετε υιοθετήσει τελευταία, σύντομα θα δημιουργήσει μεγάλους μπελάδες στην οικογένειά σας.

Σχετικά όνειρα

  • Στην περίπτωση που δείτε στον ονειρικό σας κόσμο όπως οι ώμοι σας είναι φαρδύτεροι από ότι στην πραγματικότητα, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι πως δεν θα το βάλετε με τίποτα κάτω και θα κάνετε ό τι είναι δυνατό για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρώτε κομπόστα, τότε σύντομα θα φτάσουν στα αυτιά σας ευχάριστα νέα από ένα αγαπημένο πρόσωπο.
    Στην περίπτωση όμως που δεν την τρώτε απλά με κάποιον τρόπο εστιάσετε σε αυτήν στο όνειρο, τότε μία σχέση σας σύντομα θα δοκιμαστεί έντονα.

  • Η κωπηλασία όπως και τα κουπιά συμβολίζουν την προσπάθεια και τον κόπο μας.
    Εάν λοιπόν δείτε στον ύπνο σας ότι κωπηλατείτε τότε να περιμένετε ότι οι κόποι σας και οι προσπάθειες που έχετε καταβάλει θα ανταμειφθούν και θα νιώσετε ικανοποίηση.

  • Τα λουκάνικα συνήθως συμβολίζουν επιτυχία σε οποιοδήποτε τομέα. Εάν δείτε ότι τρώτε λουκάνικα τότε προμηνύονται επιτυχίες και οικονομικά οφέλη.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ανθρώπους να παλεύουν κι εσείς δεν μετέχετε, τότε κάποια ζοφερά προβλήματα φίλων σας θα σας αγγίξουν και θα λυπηθείτε.

    Αν δείτε ότι παλεύετε με άτομο γνωστό ή άγνωστο, να περιμένετε διενέξεις και συγκρούσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντος σας.

  • Τα καρύδια θεωρούνται σημάδι ευμάρειας και πυγμής, και αποτελούν έναν πολύ καλό οιωνό.

    Αν στον ύπνο σας δείτε ότι τρώτε καρύδια (που έχουν το κέλυφος και τα σπάτε) πάλι η ευτυχία σας εξαρτάται απ' τον αν τα καρύδια περιέχουν πλούσιο και νόστιμο καρπό ή αν είναι άδεια ή σάπια.

Εγγραφή στο RSS - καταρράκτης