Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

εμπορικό κέντρο

Αρχική » Oneiro » εμπορικό κέντρο

Ονειροκρίτης εμπορικό κέντρο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : εμπορικό κέντρο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κατάστημα

Τα ακριβά κτήρια και καταστήματα και οι ακριβές κατασκευές στο όνειρο σημαίνουν ότι είστε αλαζόνα, αχόρταγος και δεν σταματάτε αν δεν πάρετε αυτό που θέλετε.
Αν δείτε ότι εσείς έχετε κατάστημα, τότε θα περάσετε σύντομα δύσκολες ώρες.

Σχετικά όνειρα

  • Η ξύστρα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά όνειρα επίλυσης, τα όνειρα δηλαδή τα οποία προμηνύουν το τέλος των κόπων ή των προβλημάτων μας με ευνοϊκή για εμάς ροπή.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε είτε ότι περπατάτε πάνω σε πριονίδι, είτε ότι το μαζεύετε, είτε απλά εστιάζετε σε αυτό με κάποιον τρόπο, τότε σύντομα θα πρέπει να περιμένετε ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σας που θα σας αναζωογονήσουν και θα σας τονώσουν.

  • Αν στο όνειρο βρίσκεστε σε εκκλησία περίλαμπρη και παρακολουθείτε τη λειτουργία με κατάνυξη, θα σας έρθουν επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

  • Οτιδήποτε έχει σχέση με κηπουρό στο όνειρό μας, αποτελεί ένα ευχάριστο μήνυμα, οπότε μην φοβάστε καθόλου.
    Στην περίπτωση που στον ύπνο μας δούμε κάποιον κηπουρό, θα πρέπει να περιμένουμε βοήθεια από κάποιο κοντινό μας πρόσωπο που θα μας κάνει να ξεπεράσουμε κάποιες δυσκολίες.

  • Οι τσακωμοί και οι καυγάδες, στα όνειρα, αποτελούν μια εκτόνωση του θυμικού.

    Παραδοσιακά η ερμηνεία ενός τέτοιου ονείρου είναι ευνοϊκή και υποδεικνύει αγαπημένη οικογένεια και ισχυρές φιλίες.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι περιβάλλεστε από ζευγάρια αλλά έχετε παθητική στάση ως προς αυτό που συμβαίνει και καμία ανάμειξη, τότε θα πρέπει να περιμένετε σύντομες στεναχώριες που θα σας καταβάλουν.

Εγγραφή στο RSS - εμπορικό κέντρο