Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κασόνι

Αρχική » Oneiro » κασόνι

Ονειροκρίτης κασόνι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κασόνι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

καφάσια

Όταν δείτε στον ύπνο σας καφάσια, ανεξαρτήτου υλικού, σχήματος και αν είναι γεμάτα ή άδεια τότε κάποια κέρδη είναι στην πόρτα σας.
Παρόλα αυτά θα πρέπει να προσέξετε πολύ για να τα κρατήσετε, γιατί το εύκολο χρήμα "τρώγεται" γρήγορα.

Σχετικά όνειρα

  • Οι φυσικές καταστροφές θεωρούνται γενικά από τον ονειροκρίτη, δυσοίωνα όνειρα τα οποία συνήθως σχετίζονται με εφιάλτες.

  • Στην περίπτωση που παρακολουθείτε μία παράσταση κάποιου ταχυδακτυλουργού στο όνειρό σας, θα πρέπει σύντομα να περιμένετε πως κάποιος θα σας εξαπατήσει.

  • Αν στο όνειρο σας βρεθείτε σε πεδιάδα, διάσελο ή πρανές, δηλαδή σε μια ομαλή επιφάνεια του εδάφους, ακόμη και γήπεδο ή χωράφι, να περιμένετε ευνοϊκές εξελίξεις σε υποθέσεις που ως τώρα σας βασάνιζαν.

  • Η απαλή και ευχάριστη μυρωδιά του θυμαριού προμηνύει καλά νέα σε όλους τους τομείς που σας απασχολούν αυτήν την εποχή.

    Εάν μυρίζετε θυμάρι, θα πάρετε καλές ειδήσεις για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

    Τα πάντα θα έρθουν όπως τα θέλετε, ειδικά αν κόβετε και μυρίζετε θυμάρι.

  • Αν ακούσετε στον ύπνο σας κρότο ξερό και δυνατό, να περιμένετε ξαφνικές λαχτάρες και συμφορές, που μπορεί να φτάσουν ως τον θάνατο πολύ δικού σας ανθρώπου.

    Αν ακούσετε κρότους όπλων ή κροτάλισμα πολυβόλου, να περιμένετε έριδες και διχόνοια μέσα στην οικογένεια.

  • Όπως ο ιδρώτας φεύγει από πάνω μας, μεταφορικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι μας φεύγει ένα βάρος.

    Αν λοιπόν δείτε ότι είστε ιδρωμένοι σημαίνει ότι σύντομα θα ανακουφιστείτε από οτιδήποτε σας πίεζε και σας βάραινε τόσο καιρό και όλα θα έχουν αίσια έκβαση.

Εγγραφή στο RSS - κασόνι