Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αποκαλύψεις

Αρχική » Oneiro » αποκαλύψεις

Ονειροκρίτης αποκαλύψεις - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αποκαλύψεις

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κειμήλιο

Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάποιο κειμήλιο βρίσκεται στα χέρια σας, είτε αυτό είναι οικογενειακό, είτε ξένο, και το παρατηρείτε τότε δυσοίωνα είναι τα πράγματα
στον επαγγελματικό τομέα, καθώς οι δουλειές σας ίσως βρίσκονται εκτός πορείας και κινδυνεύετε να εκτεθείτε.

Σχετικά όνειρα

  • Η μπύρα και γενικά το αλκοόλ όπως και στην πραγματικότητα, συμβολίζει πρόσκαιρες απολαύσεις.

    Εάν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας μπύρα είτε την πίνετε είτε όχι, να περιμένετε ότι θα βιώσετε μία περίοδο γεμάτη με μικροχαρές και πρόσκαιρες απολαύσεις.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι φοράτε καινούργια όμορφα παπούτσια ,τα οποία σας είναι άνετα, θα έχετε χαρές και επιτυχίες σύντομα στην ζωή σας.

  • Γενικά οι ήχοι στα όνειρα είναι σπάνιοι.
    Όμως εάν στον ύπνο σας ακούσετε ήχους εξοχής (νερό , κελαηδήματα , κλπ ) τότε θα κάνετε ένα πολύ ευχάριστο ταξίδι με τον σύντροφό σας .

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι σας στήνουν ενέδρα τότε αυτό συμβολίζει ότι η επιτυχία σας ενοχλεί κάποιους και θα ήθελαν το κακό σας γιαυτό να προσέχετε.
    Αν στήνετε εσείς ενέδρα σε άλλους, θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε τα κίνητρα σας σε επικείμενη επαγγελματική συναλλαγή.

  • Η ερμηνεία για το κολύμπι, είτε σε θάλασσα είτε σε κάποια λίμνη, εξαρτάται πάντα από την αίσθηση που μας αφήνει το όνειρο
    Συμβουλευτείτε το λήμμα κολύμπι, καθώς ή ερμηνεία είναι η ίδια.

  • Η λύση αποτελεί στα όνειρα ανακούφιση, κατάρριψη εμποδίων.
    Εάν δείτε στο όνειρό σας ότι λύνεται κάτι όπως έναν κόμπο τότε να περιμένετε πιθανές επιτυχίες σε εργασίες για τις οποίες κοπιάσατε πολύ ή για σχέσεις αντίστοιχα.

Εγγραφή στο RSS - αποκαλύψεις