Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κουρδιστήρι

Αρχική » Oneiro » κουρδιστήρι

Ονειροκρίτης κουρδιστήρι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κουρδιστήρι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κιθάρα

Δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι λιγότερο από πολλά υποσχόμενες ερωτικές συναναστροφές και αυξημένη λίμπιντο από την εμφάνιση του κατεξοχήν παραδοσιακού οργάνου της καντάδας, την κιθάρα.
Είναι η ώρα για να τολμήσετε ότι θέλετε στον έρωτα με 100% εγγυημένη επιτυχία.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι ξαφνικά και ανεξήγητα αποκτήσατε ουρά, τότε κάποιο μυστικό σας που θα αποκαλυφθεί θα θέσει σε δοκιμασία την ερωτική σας σχέση.

    Αν δείτε εντυπωσιακή και πλούσια ουρά ζώου, να περιμένετε επιτυχίες σε όλους τους τομείς και πλούτο.

  • Κι όμως το κασκόλ ενώ μας τυλίγει τόσο απαλά και μας ζεσταίνει τον χειμώνα, στο όνειρο δεν έχει καμία σχέση μ' αυτό.
    Στεναχώριες και δύσκολες μέρες προβλέπονται αν δείτε ότι φοράτε κασκόλ.
    Κι αν δείτε ότι σας κάνουν δώρο κασκόλ προμηνύεται διαζύγιο ή χωρισμός.

  • Η παράλυση στα όνειρα θεωρείται κατά τον ονειροκρίτη κακό όνειρο ανεξαρτήτως των περιστάσεων το οποίο προμηνύει αρρώστιες και στεναχώριες.
    Σε πολλές περιπτώσεις είναι απλά η έκφανση φόβων ή και αδυναμίας που έχουμε στην πραγματική ζωή στο να αντιμετωπίσουμε κάποια κατάσταση.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι προσβληθήκατε από βρογχίτιδα, σημαίνει ότι θα εμποδιστείτε στην επιδίωξη των σκοπών σας και την εφαρμογή των σχεδίων σας από δυσάρεστες καταστάσεις ασθένειας στο σπίτι σας.

  • Το όρνιο όταν εμφανίζεται στα όνειρά μας αποτελεί σίγουρα έναν πολύ κακό οιωνό.

    Αν εμφανιστούν στον ύπνο σας πολλά όρνεα και μαύρα μαζί, τότε το όνειρό σας προμηνύει συμφορές βαριές ακόμα και θάνατο στον πολύ στενό σας κύκλο.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας βαμβακερό ύφασμα, προμηνύονται επερχόμενες ανέσεις - απολαύσεις στην ζωή σας. Το βαμβακερό ύφασμα δεν προαναγγέλλει μεγάλες αλλαγές αλλά σταθερότητα και στροφή προς το καλύτερο.

Εγγραφή στο RSS - κουρδιστήρι