Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

υποπόδιο

Αρχική » Oneiro » υποπόδιο

Ονειροκρίτης υποπόδιο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : υποπόδιο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κιθάρα

Δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι λιγότερο από πολλά υποσχόμενες ερωτικές συναναστροφές και αυξημένη λίμπιντο από την εμφάνιση του κατεξοχήν παραδοσιακού οργάνου της καντάδας, την κιθάρα.
Είναι η ώρα για να τολμήσετε ότι θέλετε στον έρωτα με 100% εγγυημένη επιτυχία.

Σχετικά όνειρα

  • Η παρουσία εφημερίδας στα όνειρα έχει ιδιαίτερη σημασία κατά τον ονειροκρίτη.

    Παρόλο που στην πραγματικότητα η εφημερίδα αποτελεί μέσω ενημέρωσης, ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι πάντα υπάρχει κάποιο κρυφό νόημα στην ενημέρωση ή ότι χρησιμοποιείται κατά κόρον για την εξυπηρέτηση σκοπών.

  • Ένα από τα όνειρα που η ερμηνεία του έχει αλλάξει ολοκληρωτικά με το πέρασμα των αιώνων.
    Καθώς οι πρώτοι ερμηνευτές του ονειροκρίτη ήθελαν το πριόνι να αποτελεί οιωνό πλούτου και ευτυχίας, οι νεότεροι ερμηνευτές έχουν βγει στο συμπέρασμα όπως ισχύει εντελώς το αντίθετο.

  • Το μαλλιοτράβηγμα είναι ένα κατεξοχήν γυναικείο φαινόμενο που συνήθως αναφέρεται σε τσακωμό μεταξύ γυναικών.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι λάβατε μέρος σε κάποιο διαγωνισμό, θα έχετε αργή αλλά σταθερή πρόοδο σε υποθέσεις για τις οποίες έχετε κοπιάσει και περιμένετε να αποδώσουν καρπούς.

  • Αυτό το όνειρο μπορεί να ερμηνευθεί γενικά σαν μια πιθανότητα να σπαταλήσετε τη δραστηριότητα σας σε παρέες αμφιβόλου ηθικής και πράξεις επιζήμιες για τον εαυτό σας αλλά και τους γύρω σας.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι χαλαρώνετε ή κοιμάστε σε καναπέ τότε τα νεύρα σας είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και πρέπει να ηρεμήσετε.
    Αν πάλι κάποιο φιλικό σας πρόσωπο κάθετε στον καναπέ τότε εχθρότητες και διαφωνίες να περιμένετε.

Εγγραφή στο RSS - υποπόδιο