Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ζουρνάς

Αρχική » Oneiro » ζουρνάς

Ονειροκρίτης ζουρνάς - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ζουρνάς

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Η ανθισμένη αμυγδαλιά είναι σύμβολο ερωτικής πληρότητας και πετυχημένων αισθηματικών σχέσεων.

    Αν δείτε στο όνειρο σας αμυγδαλιά ανθισμένη, θα ζήσετε μεγάλο έρωτα, ευτυχία ή θα αναρρώσετε από ασθένεια (εάν έχετε κάποια αρρώστια).

  • «Ο αναμάρτητος πρώτος λίθον βαλέτω»... Αν δείτε στον ύπνο σας ότι περπατάτε πάνω σε σωρό από πέτρες, ο δρόμος που πήρατε στη ζωή είναι σκληρός, πλην τίμιος.

    Αν δείτε ότι σηκώνετε πέτρες βαρείες που φράζουν το πέρασμα σας, θα χρειαστεί να ξεπεράσετε μεγάλα εμπόδια, μέχρι να επιτύχετε.

  • Το δαχτυλίδι, στα όνειρα, όταν αυτό δεν αντικατοπτρίζει κάποια εσωτερική επιθυμία, προοιωνίζει σχεδόν πάντα δυσκολίες και βάσανα.

    Αν δείτε ότι φοράτε δαχτυλίδι, είναι σημάδι επιτυχίας σε νέες επιχειρήσεις.

  • Η παράλυση στα όνειρα θεωρείται κατά τον ονειροκρίτη κακό όνειρο ανεξαρτήτως των περιστάσεων το οποίο προμηνύει αρρώστιες και στεναχώριες.
    Σε πολλές περιπτώσεις είναι απλά η έκφανση φόβων ή και αδυναμίας που έχουμε στην πραγματική ζωή στο να αντιμετωπίσουμε κάποια κατάσταση.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας, να αποκτάτε κέρδη μέσω σκληρής δουλειά και μόχθου, να περιμένετε πρόοδο και προκοπή στη ζωή σας.

    Αν όμως δείτε τα κέρδη αυτά να τα αποκτήσατε από τύχη ή με δόλιους τρόπους, θα αντιμετωπίσετε εμπόδια και δυσκολίες σε κάποια σχέδια σας.

  • Ο ανανάς όταν εμφανίζεται στον ύπνο μας, σε οποιαδήποτε μορφή του, είναι ένας καλός οιωνός.
    Είναι ένα σημάδι ευημερίας και γενικής χαλάρωσης, χωρίς όμως να δηλώνει παραίτηση.

Εγγραφή στο RSS - ζουρνάς