Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αφήνω

Αρχική » Oneiro » αφήνω

Ονειροκρίτης αφήνω - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αφήνω

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κληρονομιά

Ονειροκρίτης κληρονομιά

Η κληρονομιά από άτομο που αγαπάμε είτε αυτό είναι εν ζωή είτε νεκρό, αποτελεί ένα σημάδι τύχης και ένας τρόπος να δείτε ότι αυτό το άτομο σας σκέφτεται και είναι μαζί σας.

Αν δεν γνωρίζετε το άτομο όμως που σας άφησε κληρονομιά ετοιμαστείτε για μεγάλες φουρτούνες.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε χαθεί σε κάποιο δάσος ή άλσος και περιπλανιέστε στο σκοτάδι προσπαθώντας να βρείτε μια έξοδο, ίσως να σημαίνει ότι θα συναντήσετε προβλήματα τα οποία στο παρελθόν προσπεράσατε αδιάφορα και έχουν αυξηθεί με τον καιρό.

  • Το ασανσέρ στα όνειρα είναι άλλο ένα, όχι θετικό σημάδι.

    Αν δείτε λοιπόν ασανσέρ, σημαίνει ότι θα συναντήσετε εμπόδια και πιθανόν να έχετε μπλεξίματα, στον τομέα της εργασίας σας.

  • Η αμμωνία σ' ένα όνειρο σηματοδοτεί την δυσαρέσκεια για συμπεριφορά οικογενειακού φίλου ή κοντινού μας προσώπου.

    Αυτό το όνειρο ακολουθούν συνήθως φιλονικίες και διακοπή σχέσεων χωρίς να υπάρχει κάποιος ουσιαστικός λόγος.

  • Η παρουσία του επιταφίου στα όνειρα περιέχει έναν πολύ ισχυρό συμβολισμό, όπως και τα περισσότερα όνειρα που αφορούν τα Θεία.

  • Η ρετσίνα στον ονειρικό κόσμο, αποτελεί έναν οιωνό καλό.
    Αν βρίσκεστε σε γλέντι, πίνοντας τη και κάνοντας κέφι, θα πρέπει σύντομα να περιμένετε καλά νέα και επερχόμενη λύση σε προβλήματα που σας απασχολούν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι οδηγείτε άρμα, σημαίνει ότι είστε άνθρωπος με σιγουριά και αυτοπεποίθηση και πρόκειται να έχετε πολλές επιτυχίες στη ζωή σας.

Εγγραφή στο RSS - αφήνω