Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

παλέτα

Αρχική » Oneiro » παλέτα

Ονειροκρίτης παλέτα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : παλέτα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας πολλά από αυτά τα ευτελούς αξίας νομίσματα, να περιμένετε ραγδαία βελτίωση των οικονομικών σας και εντυπωσιακές επιτυχίες στις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους.

  • Αν δείτε σε όνειρο, ότι είστε αδύναμος χαρακτήρας, προσέχετε μην αποτύχετε σε καταστάσεις λόγω έλλειψης θάρρους.
    Αν η αίσθηση της αδυναμίας συνοδεύεται στο όνειρο και από δυσφορία, τότε οι αποτυχίες που προαναφέραμε θα είναι έντονες, αλλά προσωρινές.

  • Τα κάρβουνα αν τα δείτε σε τσουβάλι σε ένα υπόγειο ή μία αποθήκη που τα έχουμε συνήθως μαζεμένα και τα χρησιμοποιούμε για το ψήσιμο, τότε συμβολίζουν τον πλούτο και μάλιστα πολλά πλούτη θα επωφεληθείτε.

  • Η παρουσία εφήβων στα όνειρα είναι εξαιρετικά καλός οιωνός καθώς αντιπροσωπεύει την νεότητα και την ζωντάνια της εφηβικής ηλικίας.
    Έτσι αν δείτε στον ύπνο σας κάποιον έφηβο σε οποιαδήποτε κατάσταση οποιουδήποτε φύλου τότε να περιμένετε χαρμόσυνα γεγονότα και καταστάσεις.

  • Το πλαστικό είναι ένα υλικό σχετικά καινούργιο, που κωδικοποιήθηκε πρόσφατα στη μαντική των ονείρων.

    Οι σύγχρονοι ερμηνευτές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η παρουσία πλαστικών ειδών στα όνειρα υποδηλώνει επαγγελματικές και συναισθηματικές ανασφάλειες.

  • Η κολυμπήθρα παρότι μας προκάλεσε κάποτε δάκρυα, τώρα έρχεται στο όνειρό μας με σκοπό να μας τα πάρει πίσω.
    Είναι ένα σημάδι ότι είστε αρκετά δυνατός και ικανός για να φέρετε εις πέρας ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις.

Εγγραφή στο RSS - παλέτα