Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

βάζο

Αρχική » Oneiro » βάζο

Ονειροκρίτης βάζο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : βάζο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

γυάλα - γυάλες, βάζο

Ονειροκρίτης γυάλα - γυάλες, βάζο

Αν δείτε άδειες γυάλες, σημαίνει φτώχεια και απόγνωση. Προσέξτε γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σχόλια γύρω από εσάς, τόσο για ένα επαγγελματικό θέμα όσο και για την κοινωνική σας ζωή.

βάζο

Ονειροκρίτης βάζο

Το να ονειρευτείτε βάζο μέσα στο σπίτι σας, σημαίνει ότι θα' απολαύσετε ευχάριστη και ήσυχη οικογενειακή ζωή.

Αν δείτε ότι πίνετε από βάζο, σύντομα θα ενθουσιαστείτε προσωρινά από κάτι το οποίο δεν σας ανήκει.

αλάβαστρο

Ονειροκρίτης αλάβαστρο

Αν δείτε στον ύπνο σας αλάβαστρο, σημαίνει επιτυχία στο γάμο και σε κάθε νόμιμη δουλειά.

Αν δείτε πως σπάσατε αλαβάστρινο άγαλμα ή βάζο, σημαίνει λύπη και μεταμέλεια. Επίσης, μπορεί χάσετε χρήματα ή κάποιες ευκαιρίες επαγγελματικές.

κονσέρβα

Αν δείτε ότι τρώτε φαγητό μέσα σε κονσέρβα, τότε σύντομα θα βρεθείτε σας αντιπαράθεση με άτομα που σας ενδιαφέρουν.
Αν απλά δείτε κονσέρβες γενικά μέσα στο όνειρό σας, το όνειρο είναι άνευ σημασίας.

Σχετικά όνειρα

  • Παρότι αρχικά μπορεί να φαίνεται απειλητικό, το να κυριαρχεί σιωπή στον ονειρικό σας κόσμο, αποτελεί ένα ευοίωνο όνειρο. Αν λοιπόν οποιονδήποτε τρόπο εστιάσετε στη σιωπή στο όνειρό σας, θα πρέπει σύντομα να περιμένετε να ζήσετε καταστάσεις χαρούμενες και ξέγνοιαστες.

  • Οι ρίζες με οποιοδήποτε τρόπο και να εμφανιστούν στον ύπνο μας, δεν αποτελούν ένα καλό σημάδι, καθώς αν τις δούμε μαγειρεμένες ή έτοιμες για μαγείρεμα, σημαίνει πως πράγματα που περιμένετε δεν θα έχουν κακή κατάληξη, ενώ αν δείτε ρίζες δέντρου στο έδαφος, προμηνύει κακές ερωτικές επιλογές και σχέ

  • Το να δείτε γύπα στο όνειρο σας σημαίνει ότι κάποιος προσπαθεί με πανουργία να σας καταστρέψει - εκτός αν δείτε ότι ο γύπας πληγώνεται ή είναι σκοτωμένος.

    Όταν μια γυναίκα ονειρευτεί γύπα, σημαίνει ότι θα κατηγορηθεί και θα υποτιμηθεί.

  • Αν δείτε ότι ξαφνικά κι αναίτια αποκτήσατε μεγάλο στομάχι, σας αναμένει ένα πλούσιο μέλλον.

    Αν δείτε ότι υποφέρετε από το στομάχι σας, ενώ κάτι τέτοιο δε συμβαίνει στην πραγματικότητα, τότε είστε εξαιρετικά υγιής, αλλά και εξαιρετικά άτυχος σε ό,τι επιχειρείτε.

  • Τα λουκάνικα συνήθως συμβολίζουν επιτυχία σε οποιοδήποτε τομέα. Εάν δείτε ότι τρώτε λουκάνικα τότε προμηνύονται επιτυχίες και οικονομικά οφέλη.

  • Αν ονειρευτείτε ότι ξαφνικά γίνατε διάσημος και σας αναγνωρίζουν οι πάντες, θα πρέπει να προσέξετε λίγο την συμπεριφορά σας γιατί μάλλον έχετε αρχίσει να γίνεστε φαφλατάς και υπερβολικός.

Εγγραφή στο RSS - βάζο