Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

οχετός

Αρχική » Oneiro » οχετός

Ονειροκρίτης οχετός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : οχετός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κοπριά

Ονειροκρίτης κοπριά

Τα περιττώματα όπως στη ζωή έτσι και στα όνειρα προμηνύουν μεγάλες οικονομικές επιτυχίες και μάλιστα σύντομα.

Η μετάφραση του ονείρου αλλάζει μόνο άμα δείτε ότι τρώτε την κοπριά.

Σε αυτήν την περίπτωση σύντομα θα λάβετε άσχημα νέα.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε ότι ξαφνικά κι αναίτια αποκτήσατε μεγάλο στομάχι, σας αναμένει ένα πλούσιο μέλλον.

    Αν δείτε ότι υποφέρετε από το στομάχι σας, ενώ κάτι τέτοιο δε συμβαίνει στην πραγματικότητα, τότε είστε εξαιρετικά υγιής, αλλά και εξαιρετικά άτυχος σε ό,τι επιχειρείτε.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας να βιδώνετε βίδα, τότε θα σας διακατέχει σταθερότητα και επιτυχία στον επαγγελματικό σας τομέα, σε περίπτωση που δεν έχετε εργασία
    θα είναι μία καλή προειδοποίηση να αρχίσετε να ασχολείσθε ποιο εντατικά με αυτόν τον τομέα που σας απασχολεί.

  • Αν δείτε όνειρο στο οποίο σας απασχολεί και σας βασανίζει ο παράγων χρόνος και κάθε τόσο κοιτάζετε το ρολόι σας ή ρωτάτε τι ώρα είναι, προσέξτε μήπως η ανυπομονησία σας γίνει αιτία να χαλάσει μια δουλειά που με πολύ κόπο και προσοχή οργανώσατε.

  • Ο ανιψιός στο όνειρο προμηνύει ευτυχία και μία καλή ζωή.

    Η ανιψιά σημαίνει πως θα δυσκολευτείτε στη ζωή σας και θα πάρετε κάποιες μικρές στεναχώριες.

    Αν είστε άνδρας και δείτε την ανιψιά σας σημαίνει ότι θα κάνετε καινούρια γνωριμία και ότι θα είναι καλή σύντροφος για εσάς.

  • Όσο γλυκές και νόστιμες είναι οι καραμέλες στην πραγματικότητα, τόσο πικρές και προάγγελοι κακών οιωνών είναι αν δούμε ότι τις τρώμε στον ύπνο μας.

    Στενοχώριες και ατυχίες περιμένουν όσους γλυκαθούν από καραμέλα. Βρίσκεστε σε μια περίοδο ενδοσκόπησης και αναπόλησης του παρελθόντος.

  • Αν ονειρευτείτε πως είστε τυλιγμένος σε γάζα, σημαίνει ασταθή τύχη. Θα πρέπει να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να μην κάνετε άσκοπες αγορές. Αισθηματικά, για τους δεσμευμένους, το όνειρο σημαίνει πως θα έχετε εντάσεις και προστριβές με το σύντροφο σας.

Εγγραφή στο RSS - οχετός