Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κοράκι

Αρχική » Oneiro » κοράκι

Ονειροκρίτης κοράκι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κοράκι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Η εξήγηση του δεσίματος στο όνειρο έχει ποικίλες σημασίες ανάλογα με την περίσταση.
    Αν είστε ο ίδιος δεμένος σημαίνει ότι κάνετε τους εχθρούς σας να σας φοβούνται, οπότε εσείς δεν χρειάζεται να φοβάστε τίποτα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι λάβατε ένα πακέτο, γιορταστικά τυλιγμένο με κορδέλες, προσέξτε μήπως πίσω από την πλάτη σας συμβαίνουν πράγματα που ούτε καν υποψιάζεστε.
    Αν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε άλλο δέμα, συμβουλευθείτε το λήμμα ΔΕΜΑ.

  • Αν στο όνειρο σας βρεθείτε σε τοπίο παραδεισένιο κι έχετε την αίσθηση μιας άλλης ζωής, απαλλαγμένης από κάθε βάρος και περίσκεψη, τότε το μέλλον σας προδιαγράφεται δημιουργικό, απρόσκοπτο και εξασφαλισμένο.

  • Μια όμορφη βόλτα στην εξοχή στον ύπνο σας σημαίνει ότι θα αποκτήσετε κάποια υλικά αγαθά.
    Εάν όμως δείτε ότι είστε σε γεύμα στην εξοχή και κουβεντιάζετε με φίλους τότε να περιμένετε να σας παρουσιαστούν προβλήματα που είχατε αμελήσει στο παρελθόν.

  • Αν έχετε τα κατάλληλα προσόντα και τις απαραίτητες γνώσεις για μία καλύτερη θέση στον τομέα της εργασίας σας και δείτε στον ύπνο σας ότι
    προάγεστε σε διευθυντή ή ότι κατέχετε ήδη μία διευθυντική θέση τότε να περιμένετε να γίνει και στην πραγματικότητα κάτι ανάλογο.

  • Ο μπακαλιάρος συμβολίζει άσχημη οικονομική κατάσταση.
    Εάν δείτε ότι τρώτε μπακαλιάρο και κάτι φυσικά δεν έχει συμβεί, πιθανό να υπάρξουν ανησυχίες και καυγάδες μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον λόγω της άσχημης οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεστε εκείνη την περίοδο.

Εγγραφή στο RSS - κοράκι