Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

νότες

Αρχική » Oneiro » νότες

Ονειροκρίτης νότες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : νότες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κορνέτα

Αν δείτε στον ύπνο σας κορνέτα, τότε μάλλον δεν έχετε άσπιλους φίλους, γιατί το μυστικό που εμπιστευτήκατε σε κάποιον,μάλλον δεν θα μείνει για πολύ καιρό κρυφό.
Και οι φόβοι που είχατε για την τήρησή του, θα βγουν αληθινοί.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρό σας γραφομηχανή, αυτό σίγουρα είναι ένα σημάδι υπενθύμισης του μαθηματικού τρόπου σκέψης που έχετε και οπωσδήποτε ένας τρόπος να σας πει ο εαυτός σας πως έχετε παραμελήσει πολύ την ερωτική σας ζωή.

  • Η μουσική στα όνειρα ερμηνεύεται συνήθως απο το αίσθημα που μας αφήνει το τραγούδι που ακούμε.

    Έτσι αν ακούσετε μουσικό όργανο και ευχαριστηθείτε θα μάθετε σύντομα νέα που θα σας χαροποιήσουν και το αντίστροφο αν το τραγούδι η ο σκοπός σας δημιούργησε μελαγχολία.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι πίνετε ρακί, προσέξτε μην εμπλακείτε σε διενέξεις και καυγάδες από τους οποίους μόνο ζημιωμένος θα βγείτε.

    Αν δείτε ότι προσφέρετε ή σας προσφέρουν ρακί, σημαίνει πως είστε χαρακτήρας που, αναλόγως εύκολα στήνει ή εύκολα του στήνουν τρικλοποδιές στη ζωή.

  • Η ξυριστική λεπίδα στα όνειρα συμβολίζει οικονομικές ευκαιρίες και υλικές απολαβές.

    Αν κρατάτε λοιπόν στο χέρι σας μια κοφτερή κι αστραφτερή λάμα ξυραφιού, αρπαχτείτε από όλες τις ευκαιρίες, και δεν είναι λίγες, που θα σας τύχουν στη δουλειά σας, για ένα διάστημα.

  • Τα ακριβά κτήρια και καταστήματα και οι ακριβές κατασκευές στο όνειρο σημαίνουν ότι είστε αλαζόνα, αχόρταγος και δεν σταματάτε αν δεν πάρετε αυτό που θέλετε.
    Αν δείτε ότι εσείς έχετε κατάστημα, τότε θα περάσετε σύντομα δύσκολες ώρες.

  • Η Ελληνική παράδοση έχει για κάποιο λόγο συνδέσει την παρουσία του ηγούμενου στα όνειρα με την απιστία και τα κρυμμένα μυστικά τα οποία όταν αποκαλύπτονται δημιουργούν σοβαρά προβλήματα.

Εγγραφή στο RSS - νότες