Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ακριβό

Αρχική » Oneiro » ακριβό

Ονειροκρίτης ακριβό - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ακριβό

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Η λεύκα συμβολίζει ηρεμία.
    Εάν λοιπόν δείτε στον ύπνο σας λεύκα, σε όποια κατάσταση κι αν τη δείτε, συμβολίζει οικογενειακή ηρεμία η οποία θα διώξει τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζατε και θα σας βοηθήσει στο να ξανανιώσετε δημιουργικοί.

  • Ο νεροχύτης είναι διφορούμενο σύμβολο στα όνειρα και εξαρτάται από την κατάσταση που θα τον δούμε.

    Εάν λοιπόν δείτε στο όνειρο νεροχύτη καθαρό και αστραφτερό τότε η περίοδος που διανύετε ή θα διανύσετε θα είναι ήρεμη, ανέμελη γεμάτη χαρούμενα γεγονότα.

  • Ο πλανόδιος έμπορος, στα όνειρα εκφράζει ανησυχίες που μας διακατέχουν, όσον αφορά το μέλλον αλλά και πιθανές αμφιβολίες που έχουμε για τις ικανότητες μας.

  • Το πανίσχυρο βουβάλι αποτελεί ένα σημαντικό ονειρικό σύμβολο δύναμης και σταθερότητας. Η παρουσία του στα όνειρα σημαίνει, σταθερότητα στα επαγγελματικά και αργή αλλά σταθερή άνοδο και πρόοδο στην ζωή.

  • Στον ονειροκρίτη, ο αετός συνήθως συμβολίζει τη δύναμη, την ελευθερία και την ανεξαρτησία. Μπορεί να υποδηλώνει ότι έχετε ανάγκη να αποκτήσετε μια πιο ανεξάρτητη και δυναμική προσωπικότητα, ή να επιδιώξετε μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία στη ζωή σας.

  • Η επιληψία στα όνειρα υποδεικνύει συνήθως ένα αδικαιολόγητο άγχος το οποίο δεν προκύπτει από κάποιον πραγματικό λόγο.
    Είναι ένα είδους μήνυμα του υποσυνειδήτου προς εμάς, για την υπαρκτή ανάγκη να χαλαρώσουμε.

Εγγραφή στο RSS - ακριβό