Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

φουρτούνες

Αρχική » Oneiro » φουρτούνες

Ονειροκρίτης φουρτούνες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : φουρτούνες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Τις περισσότερες φορές η ανατριχίλα οφείλετε σε εξωγενείς παράγοντες όπως είναι η θερμοκρασία, ή το υλικό των σκεπασμάτων σας ή ακόμα πολλές φορές και ένας ήχος.

  • Αν στο όνειρο σας δείτε κρυστάλλινα αντικείμενα που τα προσφέρετε ή σας τα προσφέρουν, θα έχετε ευνοϊκές εξελίξεις στα αισθηματικά σας ζητήματα.

    Αν θαυμάζετε κάποιο κρυστάλλινο αντικείμενο, να περιμένετε θεαματική προαγωγή των επαγγελματικών σας.

  • Η μετακόμιση, όπως και στην πραγματικότητα, συμβολίζει αλλαγή.

    Εάν δείτε λοιπόν στο όνειρό σας ότι μετακομίζετε και δεν βρίσκεστε σε τέτοια κατάσταση στη ζωή σας, να περιμένετε αλλαγές στη ζωή σας.

  • Δεν χρειάζεται πολύ φαντασία για να συσχετίστηκε το σκίσιμο με τα νεύρα μας.

  • Αν δείτε σκάφη ή πλοία δεμένα στο μουράγιο με χοντρά παλαμάρια, μην ανησυχείτε διόλου για τις υποθέσεις σας: βρίσκονται όντως σε περίφημο δρόμο.
    Αν δείτε ότι κρατάτε στα χέρια σας ή ότι αγοράζετε παλαμάρι, να περιμένετε επιτυχίες και πραγματοποίηση όλων των φιλοδοξιών σας.

  • Αν στο όνειρό σας επικρατεί το κίτρινο χρώμα ή απλώς εστιάζετε σε αυτό, το όνειρό σας είναι ένα σημάδι για την ζήλια που κάποιοι νιώθουν για εσάς.

Εγγραφή στο RSS - φουρτούνες