Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ευκολία

Αρχική » Oneiro » ευκολία

Ονειροκρίτης ευκολία - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ευκολία

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι λάβατε ένα πακέτο, γιορταστικά τυλιγμένο με κορδέλες, προσέξτε μήπως πίσω από την πλάτη σας συμβαίνουν πράγματα που ούτε καν υποψιάζεστε.
    Αν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε άλλο δέμα, συμβουλευθείτε το λήμμα ΔΕΜΑ.

  • Στην περίπτωση που δείτε στον ονειρικό σας κόσμο όπως οι ώμοι σας είναι φαρδύτεροι από ότι στην πραγματικότητα, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι πως δεν θα το βάλετε με τίποτα κάτω και θα κάνετε ό τι είναι δυνατό για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

  • Η μελιτζάνα δεν είναι ποτέ καλό σημάδι στα όνειρα.

    Εάν δείτε λοιπόν μελιτζάνα σε οποιαδήποτε μορφή εκτός από φρέσκια, πιθανό να βιώσετε δυσάρεστες καταστάσεις που θα σας στενοχωρήσουν και θα σας πικράνουν.

  • Ο λαθρεπιβάτης συμβολίζει αποφυγή καταστάσεων και αρνητικά συναισθήματα.

  • Αν ονειρευτείτε ότι ανεβαίνετε σε λόφο ή βουνό και φτάνετε στην κορυφή, θα υπερνικήσετε τα πιο φοβερά εμπόδια ανάμεσα σε σας και σ' ένα ευτυχισμένο μέλλον.

    Αν όμως δείτε πως δεν καταφέρατε να φτάσετε στην κορυφή, τα πιο αγαπημένα σας σχέδια θα γνωρίσουν την αποτυχία.

  • Τα μπαλώματα είναι διφορούμενο σύμβολο στα όνειρα.
    Εάν δείτε ότι φοράτε ρούχα με μπαλώματα που δεν είναι βρώμικα ή πολύ παλιά, να περιμένετε κέρδη στο επαγγελματικό τομέα κι αυτό θα οφείλετε σε δική σας στρατηγική και υπομονή που έχετε κάνει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εγγραφή στο RSS - ευκολία