Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

γλωσσοδέτης

Αρχική » Oneiro » γλωσσοδέτης

Ονειροκρίτης γλωσσοδέτης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : γλωσσοδέτης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Το ήρεμο και θωπευτικό κυματάκι, στα όνειρα, δείχνει ζωή γαλήνια και ευχάριστη, που δεν πρόκειται να την αναστατώσουν φουρτούνες και καταιγίδες.

    Αν δείτε κύματα αφρισμένα και θάλασσα θυμωμένη, να περιμένετε οικονομικές ζημιές και αποτυχίες στα επαγγελματικά σας.

  • Το χωνί όταν εμφανίζεται στον ονειρικό σας κόσμο, θέλει να σας δώσει ένα στοιχείο ή να σας προειδοποιήσει πως με τον τρόπο που ζείτε μέχρι τώρα πρόκειται να ζήσετε το υπόλοιπο της ζωής σας μέσα στη ρουτίνα χωρίς πολλές χαρές.
    Για αυτό αρχίστε να ζείτε.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι προσπαθείτε να κρύψετε κάποιο αντικείμενο, σημαίνει πως φοβάστε μήπως γελοιοποιηθείτε, αν αποκαλυφθούν διάφορες ατασθαλίες που έχετε κάνει πρόσφατα.

  • Αν δείτε εντυπωσιακό πολυέλαιο που φωτίζει άπλετα ένα σαλόνι σπιτιού, θα γνωρίσετε στη ζωή σας χαρές και θριάμβους.
    Αν δείτε πολυέλαιο εκκλησιαστικό, σημαίνει πως θα αναρριχηθείτε κάποτε σε ανώτερα αξιώματα.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι βρίσκεστε σε καζίνο σημαίνει ότι έχετε οικονομικά προβλήματα που σας απασχολούν και σκέφτεστε πως θα τα λύσετε.

  • Όπως και στον πραγματικό κόσμο ο παλιάτσος διακωμωδεί και γελοιοποιεί, έτσι και όταν κάνει την εμφάνισή του στα όνειρα μας,

    πρέπει σύντομα να περιμένουμε μια πιθανή γελοιοποίηση ή διακωμώδηση σε πράγματα που μας ενδιαφέρουν και μας αφορούν στη ζωή μας.

Εγγραφή στο RSS - γλωσσοδέτης