Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

γλωσσομάθεια

Αρχική » Oneiro » γλωσσομάθεια

Ονειροκρίτης γλωσσομάθεια - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : γλωσσομάθεια

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αυτό το όνειρο σηματοδοτεί επερχόμενες δυσκολίες οι οποίες τελικά θα ξεπεραστούν.

    Αν δείτε σε όνειρο σας άσυλο, σημαίνει αρρώστια και δύσκολες διαπραγματεύσεις, που δε θα μπορέσετε να τις κερδίσετε παρά μόνο με μεγάλο διανοητικά αγώνα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ανθρώπους να παλεύουν κι εσείς δεν μετέχετε, τότε κάποια ζοφερά προβλήματα φίλων σας θα σας αγγίξουν και θα λυπηθείτε.

    Αν δείτε ότι παλεύετε με άτομο γνωστό ή άγνωστο, να περιμένετε διενέξεις και συγκρούσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντος σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φοράτε γυαλιά λόγω κάποιας πάθησης που έχετε στα μάτια τα νέα δεν είναι καλά καθώς είναι βέβαιο ότι κάποιος ετοιμάζετε πολύ σύντομα να σας βλάψει.

    Στην περίπτωση που φοράτε γυαλιά ηλίου πάλι θα βλαφτείτε αλλά αυτή την φορά από τον ίδιο σας τον εαυτό.

  • Στην περίπτωση που βρεθείτε στον ονειρικό σας κόσμο μπλεγμένος σε πράξεις σαδιστικές, το όνειρό σας προσπαθεί να σας προειδοποιήσει να αλλάξετε τρόπος ζωής, καθώς από ότι φαίνεται είστε σεξουαλικά ανενεργός στερημένος.

  • Ο θαλαμηπόλος αλλιώς καμαριέρης γενικά είναι το μέλος του υπηρετικού προσωπικού που φροντίζει για τη καθαριότητα και την τακτοποίηση των δωματίων του πλοίου.
    Στο όνειρο ο θαλαμηπόλος είναι πάντα μια είδηση δυσοίωνη και σημάδι ότι σας κουτσομπολεύουν .

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ένα πρόσωπο ξένο που είναι ωραίο και εντυπωσιακό, να περιμένετε επιτυχίες στα αισθηματικά σας.
    Αν δείτε πρόσωπο άσχημο και αποκρουστικό, σύντομα θα περάσετε μια οδυνηρή ερωτική απογοήτευση.

Εγγραφή στο RSS - γλωσσομάθεια