Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

γραμμάτιο

Αρχική » Oneiro » γραμμάτιο

Ονειροκρίτης γραμμάτιο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : γραμμάτιο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

γραμμάτιο

Η εμφάνιση ενός γραμματίου στις μέρες μας, κάλλιστα θα μπορούσε να είναι μια εκδήλωση άγχους προερχόμενη από την καθημερινότητα.
Ωστόσο ο συμβολικός του χαρακτήρας είναι σύντομες αγωνίες κυρίως στους επαγγελματικούς, αλλά και σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής.

Σχετικά όνειρα

  • Το ασήμι στα όνειρα δεν είναι καλός οιωνός κατά τον παραδοσιακό ονειροκρίτη.
    Αν δείτε ασήμι ή ασημικά στον ύπνο σας, σημαίνει ότι σας περιμένουν βάσανα και στενοχώριες. Εμπιστευθείτε τις δικές σας δυνάμεις και προχωρήστε στο να ξεκαθαρίστε τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί.

  • Τα παξιμάδια, στα όνειρα, θεωρούνται από τον ονειροκρίτη, σύμβολα αισθηματικής και συναισθηματικής ισορροπίας.
    Έτσι αν στο όνειρο σας δείτε παξιμάδια, να περιμένετε στέρεες σχέσεις, με γνήσια και αμοιβαία αισθήματα όσον αφορά τα συναισθηματικά σας.

  • Οι κροκόδειλοι και οι αλιγάτορες είναι φοβερά ζώα και απίστευτα φονικοί κυνηγοί. Ποτέ δεν μπορούν να γίνουν φίλοι του ανθρώπου και αντίστοιχα ένα όνειρο με κροκόδειλους ποτέ δεν μπορεί να είναι καλός οιωνός

  • Τα βερίκοκα είναι παγκοσμίως το ονειρικό σύμβολο της ερωτικής - αισθηματικής ζωής.

    Αν δείτε στο όνειρό σας βερίκοκα σε καλή κατάσταση, τότε σας περιμένει ακολουθεί ευημερία στον ερωτικό σας τομέα.

  • Αν ονειρευτείτε ότι σας έχει πιάσει ζαλάδα και δυσφορείτε από αυτή τότε σημαίνει πως προσπαθείτε αλλά μάταια να δείξετε αδιαφορία για κάποια κατάσταση που σας είναι στενάχωρη και σας προβληματίζει έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

  • Η μουσική στα όνειρα ερμηνεύεται συνήθως απο το αίσθημα που μας αφήνει το τραγούδι που ακούμε.

    Έτσι αν ακούσετε μουσικό όργανο και ευχαριστηθείτε θα μάθετε σύντομα νέα που θα σας χαροποιήσουν και το αντίστροφο αν το τραγούδι η ο σκοπός σας δημιούργησε μελαγχολία.

Εγγραφή στο RSS - γραμμάτιο