Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

παλεύω

Αρχική » Oneiro » παλεύω

Ονειροκρίτης παλεύω - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : παλεύω

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

πάλη - παλεύω - παλαιστής

Ονειροκρίτης πάλη - παλεύω - παλαιστής

Αν δείτε στον ύπνο σας ανθρώπους να παλεύουν κι εσείς δεν μετέχετε, τότε κάποια ζοφερά προβλήματα φίλων σας θα σας αγγίξουν και θα λυπηθείτε.

Αν δείτε ότι παλεύετε με άτομο γνωστό ή άγνωστο, να περιμένετε διενέξεις και συγκρούσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντος σας.

γραφείο

Ονειροκρίτης γραφείο

Το γραφείο σαν έπιπλο στο όνειρο σημαίνει ότι σύντομα θα κληθείτε να χειριστείτε δύσκολες καταστάσεις που μόνο με έξυπνους χειρισμούς θα φέρετε εις πέρας .

Αν είστε στο γραφείο κάποιου δημοσίου προσώπου, τότε σημαίνει ότι για κάτι που θα παλέψετε πολύ, δεν θα αποφέρει καρπούς.

Σχετικά όνειρα

  • Τα χαρτιά και η χαρτοπαιξία,στα όνειρα, θεωρούνται δυσοίωνα.

    Αν δείτε στον ύπνο σας τράπουλα ή τραπουλόχαρτα, πιθανόν να έχετε οικονομικές ζημιές.

    Αν δείτε ότι παίζετε χαρτιά, να προσέξετε τις άσκοπες σπατάλες στις οποίες επιδίδεστε.

  • Ο ορός όταν εμφανίζεται στα όνειρά μας, μεταφράζεται περισσότερο σαν ελιξήριο, παρά σαν κάτι που χρειάζεστε επειδή είστε άρρωστος ή πρόκειται να αρρωστήσετε.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι βρίσκεστε στο εδώλιο του κατηγορουμένου, τα πράγματα δεν είναι πολύ ευχάριστα για εσάς.
    Πολύ σύντομα κάποιος άνθρωπος που θέλει από καιρό το κακό σας, θα καταφέρει τελικά να σας βλάψει.

  • Αν τυχόν δείτε στον ύπνο σας καραβάνι να χαρείτε πολύ διότι θα κερδίσετε πολλά λεφτά, είτε απ' την δουλειά σας, είτε από κάποιο τυχερό παιχνίδι, είτε από κληρονομιά.

  • Το τι συμβολίζει το μαγκανοπήγαδο εξαρτάται από τον τρόπο που παρουσιάζεται στο όνειρο.
    Εάν δείτε απλά ένα μαγκανοπήγαδο τότε πιθανό να κοπιάστε και να κουραστείτε για πράγματα που για άλλους ανθρώπους κερδίζονται πιο εύκολα.

  • Το να δείτε γενέθλια στο όνειρο είναι συνήθως οιωνός αναταραχών αλλά εξαρτάτε από το ποιος είχε τα γενέθλια και το αν ήταν ευχάριστο η δυσάρεστο το όνειρο. Σε κάθε περίπτωση κινηθείτε συντηρητικά στη δουλειά και αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις αυτήν την περίοδο.

Εγγραφή στο RSS - παλεύω