Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

δίλημμα

Αρχική » Oneiro » δίλημμα

Ονειροκρίτης δίλημμα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : δίλημμα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

γράφω - γράψιμο

Αν στο όνειρό σας δείτε ότι γράφετε ένα οποιοδήποτε έγγραφο, τότε το όνειρό σας σηματοδοτεί κάποιο επαγγελματικό δίλημμα που βρίσκεστε.

Αν γράφετε ένα γράμμα ερωτικού περιεχομένου, τότε ετοιμαστείτε για ερωτικές συγκρούσεις και πιθανά αδιέξοδα.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ο ίδιος/ίδια υπηρέτης ή υπηρέτρια, θα υποστείτε, στο άμεσο μέλλον, προσβολές και ταπεινώσεις.
    Αν δείτε ότι έχετε ένα σπίτι με πολυάριθμο υπηρετικό προσωπικό, ενώ δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα, είστε άτομο εγωπαθές και ματαιόδοξο.

  • Αν δείτε σε όνειρο έγκλημα, στο οποίο είστε εσείς ο δράστης - εγκληματίας, θα επιβραβευτείτε για τις προσπάθειες σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας και κυρίως στα επαγγελματικά σας.

  • Η λεμονιά ως στοιχείο στα όνειρα συνδέεται πάντα με ερωτικές σχέσεις.

    Συγκεκριμένα τα άνθη της λεμονιάς συμβολίζουν θετική εξέλιξη και δέσμευση.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι γράφετε ένα γράμμα σε κάποιον, τότε τα πράγματα που έχετε βάλει σκοπό να πετύχετε, θα επιτευχθούν και μάλιστα πολύ σύντομα.

    Αν δείτε στον ύπνο σας συστημένο γράμμα, είναι σημάδι ότι χρηματικά ζητήματα θα γίνουν αφορμή για να χαλάσουν σχέσεις πολλών χρόνων.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας βυρσοδεψείο είναι σημάδι κακής υγείας και απώλειας εργασίας.

    Αν ονειρευτείτε ότι είστε βυρσοδέψης, σημαίνει ότι θ' ασχοληθείτε με δουλειές που δεν είναι του γούστου σας, αλλά είστε αναγκασμένος να τις κάνετε γιατί έχετε υποχρεώσεις απέναντι άλλων.

  • Το νοσοκομείο στα όνειρα είναι σύμβολο αρνητικό.

    Εάν δείτε ότι είστε σε νοσοκομείο ασθενής και κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα, πιθανό να υπάρξουν αρνητικές εξελίξεις στα οικονομικά σας και συναισθήματα λύπης και απογοήτευσης.

Εγγραφή στο RSS - δίλημμα