Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

γυμναστική

Αρχική » Oneiro » γυμναστική

Ονειροκρίτης γυμναστική - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : γυμναστική

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

πήδημα - πηδώ

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι εξασκείστε σε κάποιο άθλημα άλματος, ασχέτως από το αν οι προσπάθειες σας είναι επιτυχείς ή όχι, θα έχετε κατά τον ονειροκρίτη αναγνώριση και σταθερή πρόοδο στη ζωή σας.
Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση που βλέπετε ότι υπερπηδάτε κάποιο εμπόδιο.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε, στο όνειρο σας, ότι παίζετε πιάνο, ενώ στην πραγματικότητα ούτε ξέρετε να παίζετε αλλά ούτε και έχετε σχέση με το μουσικό αυτό όργανο, θα εμπλακείτε σε ιστορίες δυσάρεστες που θα σας αφήσουν πικρή γεύση.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάποιος σας διηγείται ένα παραμύθι, θα διαπιστώσετε σύντομα πως έχετε πέσει στα δίχτυα δόλιων και αναξιόπιστων ανθρώπων.

  • Εάν στο όνειρο μετράτε κέρματα, θα έχετε οικονομικές δυσκολίες.

    Αν χάσατε κέρματα στο όνειρο και αυτό σας ενόχλησε, σημαίνει ότι είστε πρέπει να μειώσετε τις σπατάλες και να αρχίσετε την αποταμίευση.

  • Αν κάποιος δει στο όνειρο του πως κρύφτηκε φοβισμένος σε μια γωνία, μπορεί να περιμένει να του συμβούν δυσάρεστα πράγματα. Προσέξτε για τυχόν εξαπατήσεις γύρω από ένα οικονομικό θέμα.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας άλμπουμ, σημαίνει ότι θα έχετε επιτυχία και ότι θα γνωρίσετε αληθινούς φίλους.

    Αν ονειρευτείτε ότι βάζατε φωτογραφίες μέσα σε ένα άλμπουμ, σημαίνει πως θα έχετε επιτυχία σε επαγγελματικά θέματα και να αναμένεται πολλά κέρδη.

  • Η ανθισμένη αμυγδαλιά είναι σύμβολο ερωτικής πληρότητας και πετυχημένων αισθηματικών σχέσεων.

    Αν δείτε στο όνειρο σας αμυγδαλιά ανθισμένη, θα ζήσετε μεγάλο έρωτα, ευτυχία ή θα αναρρώσετε από ασθένεια (εάν έχετε κάποια αρρώστια).

Εγγραφή στο RSS - γυμναστική