Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

καταυλισμός

Αρχική » Oneiro » καταυλισμός

Ονειροκρίτης καταυλισμός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : καταυλισμός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

γύφτος - τσιγγάνος

Ονειροκρίτης γύφτος - τσιγγάνος

Το να δούμε στον ύπνο μας κάποιον από την φυλή των γύφτων, αρσενικού ή θηλυκού γένους σίγουρα δεν είναι ένα καλό σημάδι.

Η συγκεκριμένη φυλή είχε πάντα ανάμειξη με μυστικά και μάγια.

Μια τέτοια συνάντηση στο όνειρό μας προμηνύει αρρώστιες και κακουχίες.

Σχετικά όνειρα

  • Η ερμηνεία για το κολύμπι, είτε σε θάλασσα είτε σε κάποια λίμνη, εξαρτάται πάντα από την αίσθηση που μας αφήνει το όνειρο και την καθαρότητα - ηρεμία των υδάτων μέσα στα οποία κολυμπήσαμε.

  • Γενικά τα όνειρα τα οποία σχετίζονται με νερό θεωρούνται κατα τον ονειροκρίτη, πολύ ευνοϊκά για αυτόν που τα βλέπει, υπό την προϋπόθεση ότι το νερό ήταν καθαρό, διαφορετικά σημαίνουν στενοχώριες και λύπες.

    Έτσι αν δείτε καθαρό τρεχούμενο νερό να βγαίνει από βρύση, σημαίνει επιτυχίες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κολυμπάτε ή απλώς βρίσκεστε στο βυθό της θάλασσας ή κάποιας λίμνης, είναι σημάδι ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα με την υγεία σας και θα ήταν καλό να κάνετε το συντομότερο γενικές ιατρικές εξετάσεις

  • Συμβουλευτείτε το λήμμα κατάστημα, καθώς η ερμηνεία είναι η ίδια.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας άλμπουμ, σημαίνει ότι θα έχετε επιτυχία και ότι θα γνωρίσετε αληθινούς φίλους.

    Αν ονειρευτείτε ότι βάζατε φωτογραφίες μέσα σε ένα άλμπουμ, σημαίνει πως θα έχετε επιτυχία σε επαγγελματικά θέματα και να αναμένεται πολλά κέρδη.

  • Σε αυτό το όνειρο δώστε ιδιαίτερη προσοχή γιατί το να δείτε στον ύπνο σας αγκυλωμένα μέλη του σώματός σας, είναι πολύ εύκολο καθώς υπάρχει περίπτωση,να έχετε ξαπλώσει με γεμάτο στομάχι ή να πλακώνεται κάποιο μέλος του σώματός σας.

Εγγραφή στο RSS - καταυλισμός