Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

μίσος

Αρχική » Oneiro » μίσος

Ονειροκρίτης μίσος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : μίσος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

μίσος

Το να δείτε ότι μισείτε κάποιον στον ύπνο σας, είναι ένα κλασσικό όνειρο που ερμηνεύεται από τα πολύ παλιά χρόνια αντίστροφα.
Στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει είναι ότι έχετε ανάγκη για τρυφερότητα και αγάπη και ψάχνετε κάπου να διοχετεύσετε τα πλούσια συναισθήματα σας.

δαγκωματιά

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι το σώμα σας είναι γεμάτο από σημάδια δαγκωματιών τότε αυτά συμβολίζουν και τα σημάδια που σας έχουν αφήσει οι γύρω σας από την απαράδεκτη συμπεριφορά τους.
Κάθε σημάδι που έχετε είναι και μία πληγή από το μίσος και τον φθόνο των άλλων.

Σχετικά όνειρα

  • Τα κουτάβια στο όνειρο συμβολίζουν το τρυφερό κομμάτι του χαρακτήρα μας.

    Εάν δείτε να χαϊδεύετε ή παίζετε με κουτάβια τότε διανύετε μία περίοδο που είστε έτοιμος να προφέρετε και να δώσετε στην ερωτική ή στη φιλική σας πράγματα που θα τη δυναμώσουν.

  • Η λεύκα συμβολίζει ηρεμία.
    Εάν λοιπόν δείτε στον ύπνο σας λεύκα, σε όποια κατάσταση κι αν τη δείτε, συμβολίζει οικογενειακή ηρεμία η οποία θα διώξει τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζατε και θα σας βοηθήσει στο να ξανανιώσετε δημιουργικοί.

  • Πολλές φορές στον ύπνο μας μπορεί να δούμε ότι κουτσαίνουμε ή χάνουμε κάποιο πόδι μας. Σ’ αυτή της περίπτωση θα πρέπει να δούμε εάν έχει μουδιάσει το πόδι μας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κλώθεται, η ερμηνεία του ονείρου αλλάζει ανάλογα με το φύλλο σας.
    Αν είστε άντρα και δείτε στον ύπνο σας ότι κλώθεται , το όνειρό σας αποτελεί ένα σημάδι της απελπισίας που έχετε και της ματαιότητας που σας διακατέχει.

  • Το λάδι συμβολίζει ευχάριστα συναισθήματα και ευημερία.

    Εάν δείτε ντενεκέδες ή δοχεία ή κουτιά που περιέχουν λάδι σε μεγάλη ποσότητα, πιθανό να σας συμβεί κάτι πολύ ευχάριστο που θα βελτιώσει σημαντικά την οικονομική σας κατάσταση.

  • Παρότι το να βλέπετε στον ύπνο σας ένα σφαγείο δεν φαίνεται αρχικά και πολύ ευοίωνο, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά καθώς είναι ένα από τα όνειρα που μεταφράζονται από τα πολύ παλιά χρόνια ως ένδειξη εξέλιξης και άνθησης στον επαγγελματικό τομέα.

Εγγραφή στο RSS - μίσος