Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κανάλια

Αρχική » Oneiro » κανάλια

Ονειροκρίτης κανάλια - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κανάλια

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

δεξαμενή

Ονειροκρίτης δεξαμενή

Σαν το δοχείο και η δεξαμενή εξαρτάται η σημασία της κυρίως απ' το αν είναι γεμάτη ή άδεια.

Αν λοιπόν είναι γεμάτη ευτυχία και επιτυχίες θα σας περιβάλλουν.

Αν το νερό της δεξαμενής το χρησιμοποιείτε για να ποτίσετε τον κήπο σας, οι επιτυχίες θα είναι ακόμη πιο σημαντικές.

Σχετικά όνειρα

  • Η σύγχρονη τεχνολογία έχει ήδη προσλάβει, σε μερικούς τομείς, εφιαλτικές διαστάσεις.

    Έτσι, γεγονότα που μόλις πριν λίγα χρόνια ανήκαν στο χώρο της επιστημονικής φαντασίας αντιμετωπίζονται πλέον ως απολύτως πιθανά και «φυσιολογικά».

  • Στην περίπτωση που δεν είστε στη μέση μιας μετακόμισης, μιας ανακαίνισης ή κάποιου πράγματος που σας επηρεάσει σχετικά, το να δείτε πως αδειάζεται κάποιον χώρο ή πράγμα από το περιεχόμενο που έχει,

  • Ο ναυτικός στο όνειρο συμβολίζει μπελάδες και μπερδέματα.

    Εάν δείτε λοιπόν ότι συναναστρέφεστε ναυτικό ή ότι εσείς είστε ναυτικός, τότε να προσέξετε γιατί πιθανό κάποια θέματα που σας απασχολούν να ανακατωθούν και να δυσκολευτείτε να επαναφέρετε τις ισορροπίες.

  • Το λιβάνι είναι ένα αρνητικό σύμβολο στα όνειρα.

    Συγκεκριμένα, εάν δείτε λιβάνι αναμμένο ή θεωρήσετε ότι το μυρίζετε τότε πιθανό να συμβούν κάποια αρκετά δυσάρεστα γεγονότα που θα σας στενοχωρήσουν.

  • Ο βασιλιάς των ζώων! Το δυνατό και περήφανο αυτό ζώο, συμβολίζει, στα όνειρα μας επιτυχίες και κατακτήσεις, δύναμη και δόξα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε χαθεί σε κάποιο δάσος ή άλσος και περιπλανιέστε στο σκοτάδι προσπαθώντας να βρείτε μια έξοδο, ίσως να σημαίνει ότι θα συναντήσετε προβλήματα τα οποία στο παρελθόν προσπεράσατε αδιάφορα και έχουν αυξηθεί με τον καιρό.

Εγγραφή στο RSS - κανάλια