Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αρχηγία

Αρχική » Oneiro » αρχηγία

Ονειροκρίτης αρχηγία - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αρχηγία

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

διευθυντής - μανατζερ

Αν έχετε τα κατάλληλα προσόντα και τις απαραίτητες γνώσεις για μία καλύτερη θέση στον τομέα της εργασίας σας και δείτε στον ύπνο σας ότι
προάγεστε σε διευθυντή ή ότι κατέχετε ήδη μία διευθυντική θέση τότε να περιμένετε να γίνει και στην πραγματικότητα κάτι ανάλογο.

Σχετικά όνειρα

  • Σε αυτήν την περίπτωση αναφερόμαστε στα ρηχά νερά που μπορεί να συναντήσουμε όταν βρισκόμαστε, είτε σε λίμνες, είτε σε ποτάμια, είτε σε θάλασσες, ή γενικά οπουδήποτε υπάρχουν νερά.
    Το όνειρο αυτό προμηνύει πως σύντομα θα αντιμετωπίσετε εκνευριστικές καταστάσεις και κακοτοπιές.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κορνέτα, τότε μάλλον δεν έχετε άσπιλους φίλους, γιατί το μυστικό που εμπιστευτήκατε σε κάποιον,μάλλον δεν θα μείνει για πολύ καιρό κρυφό.
    Και οι φόβοι που είχατε για την τήρησή του, θα βγουν αληθινοί.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε απομονωμένος ή αποκομμένος από το σύνολο ή την ομάδα στην οποία ανήκετε, σημαίνει ότι είστε κρυψίνους αλλά δεν θέλετε να το δείξετε, ειδικά σε άτομα από το περιβάλλον σας τα οποία έχετε ανάγκη.

  • Υπάρχουν δύο ειδών εκλείψεων που μπορείτε να δείτε στον ύπνο σας, ηλίου και σελήνης.
    Εάν δείτε έκλειψη ηλίου τότε να περιμένετε σοβαρό κίνδυνο για την ζωή σας, εάν δείτε έκλειψη σελήνης να περιμένετε δυσκολίες στα ερωτικά και τα αισθηματικά σας.

  • Γενικά το να βλέπουμε πράγματα να ραγίζουν ή να είναι ραγισμένα στο όνειρό μας δεν αποτελεί ένα καλό σημάδι.
    Πράγματα ραγισμένα είναι οιωνός κακός που αφορά κυρίως προβλήματα υγείας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάνετε μια ομιλία μπροστά σε κοινό, σημαίνει πως είστε χαρακτήρας επιπόλαιος και αυτάρεσκος.
    Αν παρακολουθείτε την ομιλία κάποιου άλλου, θα λάβετε ειδήσεις που θα σας χαροποιήσουν.

Εγγραφή στο RSS - αρχηγία