Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

σερβιτόρος

Αρχική » Oneiro » σερβιτόρος

Ονειροκρίτης σερβιτόρος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : σερβιτόρος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

σερβιτόρος

Αν δεν είστε σερβιτόρος στην πραγματική σας ζωή και δείτε στο όνειρό σας κάτι τέτοιο, αυτό δείχνει ότι σύντομα θα κληθείτε να σηκώστε μεγάλα βάρη που θα σας δυσκολέψουν.
Αν σας σερβίρει κάποιος άλλος όμως, τότε θα πρέπει να περιμένετε επαγγελματικές ευκαιρίες και κοινωνική αποδοχή.

δίσκος

Αν δείτε στον ύπνο σας δίσκο τότε θα λάβετε πολλές ,πιθανός προσοδοφόρες, επαγγελματικές προτάσεις.
Αρκεί ο δίσκος να μην έχει γλυκά, γιατί τότε θα σας κάνουν δόλιες προτάσεις και θα βρεθείτε μπλεγμένος, εκτός κι αν δεν δεχτείτε το κέρασμα, που σημαίνει ότι δε θα πέσετε στην παγίδα.

Σχετικά όνειρα

  • Όπως όλα τα όνειρα όπου το κυρίως χαρακτηριστικό τους είναι το άλογο (εφόσον το όνειρο δεν αποτελεί εφιάλτη ή μας αφήνει κακή αίσθηση) η επέλαση του ιππικού στα όνειρα μας είναι ένα πολύ θετικό σημάδι το οποίο σηματοδοτεί την ευημερία και την ευδαιμονία.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας άχυρο, σημαίνει μια άκαρπη επιχείρηση και κακή κατάσταση υγείας που θα δημιουργήσουν μεγάλη στενοχώρια σε εσάς αλλά και στους κοντινούς σας.

  • Η βεντάλια, σαν αντικείμενο, έχει κάποια πρακτική χρησιμότητα, αλλά μερικές φορές, η χρήση της είναι διακοσμητική.
    Βεντάλια χρησιμοποιείτε από τις γυναίκες σαν πρόσθετο αντικείμενο βελτίωσης της εξωτερική της εικόνας.

  • Το κλάμα όπως και στη ζωή μας μάς ανακουφίζει, έτσι και στο όνειρο συμβολίζει τα βάρη που αποβάλουμε.
    Όσο περισσότερα είναι τα δάκρυα και όσο πιο απαρηγόρητο το κλάμα μας στον ύπνο μας, τόσο μεγαλύτερες θα είναι οι απολαβές μας, οι χαρές και οι επιτυχίες που θα γευτούμε.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας μπακάλικο γεμάτο εμπορεύματα, σύντομα θα αποκομίσετε μεγάλα κέρδη από ριψοκίνδυνη επένδυση σας.
    Αν δείτε ότι είστε μπακάλης, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, κάπου θα εξωκείλετε στα οικονομικά σας, εξαιτίας κακιάς διαχείρισης.

  • Το μοσχάρι στα όνειρα συμβολίζει στενοχώρια και δυσκολίες.

    Εάν δείτε στον ύπνο σας μοσχάρια ζωντανά σημαίνει ότι τυχόν δουλειές που έχετε αφήσει λόγω τεμπελιάς την περίοδο εκείνη, θα τις βρείτε μπροστά σας και θα σας δημιουργήσουν μπελάδες και στενοχώριες.

Εγγραφή στο RSS - σερβιτόρος