Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

δολοφονία

Αρχική » Oneiro » δολοφονία

Ονειροκρίτης δολοφονία - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : δολοφονία

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

δολοφόνος - δολοφονία

Αν στο όνειρό σας είστε μάρτυρας μίας δολοφονίας, σημαίνει ότι θα σας συμβούν συνταρακτικά γεγονότα στη ζωή σας, όχι απαραίτητα άσχημα, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα σας σημαδέψουν.

Σχετικά όνειρα

  • Το ροδάκινο συμβολικά είναι ένα από τα δέντρα του έρωτα και δεν μπορεί παρά να μεταφράζεται έτσι όταν εμφανίζεται στα όνειρά μας.
    Αν δείτε ροδάκινα λοιπόν στο όνειρό σας θα πρέπει να περιμένετε απόλυτη ευτυχία στην ερωτική σας ζωή.

  • Το πλαστικό είναι ένα υλικό σχετικά καινούργιο, που κωδικοποιήθηκε πρόσφατα στη μαντική των ονείρων.

    Οι σύγχρονοι ερμηνευτές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η παρουσία πλαστικών ειδών στα όνειρα υποδηλώνει επαγγελματικές και συναισθηματικές ανασφάλειες.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας βιολέτες, τότε θα ακούσετε χαρμόσυνα νέα τα οποία θα σας λύσουν τα πιθανόν προβλήματα στον ερωτικό σας τομέα.
    Αν δείτε ότι εσείς προσφέρετε τις βιολέτες, τότε θα δεχθείτε πόνο και στεναχώρια από άτομα που αγαπάτε.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι κινδυνεύετε, από οτιδήποτε, το όνειρό σας προμηνύει πως οι μπελάδες που σας κυνηγάνε, θα κρατήσουν για πολύ καιρό. Θα διαπιστώσετε ότι κάποιοι συνεργάτες σας δουλεύουν αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό τους.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι είστε βοσκός και έχετε ένα κοπάδι από πρόβατα, είναι πιθανόν να συμβούν δυσάρεστα για εσάς γεγονότα.

    Αν δείτε όμως ότι συναντάτε ένα βοσκό, σημαίνει ότι έχετε αληθινούς φίλους που ενδιαφέρονται πραγματικά για εσάς.

  • Αν βρεθείτε, στον ύπνο σας, μέσα σε λαβύρινθο και μάταια πασχίζετε να βγείτε, μην περιμένετε να λήξουν εύκολα για σας οι αγωνίες και τα βάσανα.

Εγγραφή στο RSS - δολοφονία